Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én 178 cm vagyok. Mit tegyek...

Én 178 cm vagyok. Mit tegyek hogy elfogadjam magam? Nem merek kimenni az utcára a magasságom miatt.

Figyelt kérdés
Folyton itthon ülök, szégyellem hogy ilyen magas vagyok. Ti (akik magasak) hogyan fogadjátok el magatokat?
2011. aug. 19. 23:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

te nem vagy normális! Vékony is vagy és magas! egy tökéletes nő!

Tudod milyen szar nőként alacsonynak lenni? Nagyon rossz érzés.

Én bár középmagas vagyok 165 cm, de annyira kicsinek tömzsinek (53kg) rövid lábúnak, csöcsösnek szóval egy töltött galambnak érzem magamat.

Akárhova nézek, szinte minden lány 170-180 cm körüli. Szinte kihaltak az alacsonyabb 150-160 cm lányok.

Tegnap a tescoban voltam hát kb. 170 cm körüliek a nők már vagy annál magasabbak.

A magas nő gyönyörű, de csak akkor, ha karcsúság társul hozzá, ami nálad meg van.

Szóval, mi a baj?

29N

2011. aug. 20. 08:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is 178 vagyok.Figyelj, az igaz, hogy magas vagy, de nem extrém módón..Én is hallom gyakran, hogy hu de magas ez a lány, dehát Istenem..Ez van. Változtatni ugy se tudsz rajta, inkább gondolj arra, hogy ha alacsony lennél, akkor meg az nem tetszene , és amagas lányokat csodálnád. A nőknek mindig más tetszik, ugyanilyen a göndör haj-egyenes haj esete.Akinek göndör van, az egyeneset szeretne és ugyanez forditva..
2011. aug. 20. 09:36
 13/20 hümi ***** válasza:
én 176cm vagyok és büszke vagyok a magasságomra, legalább több mindent látni a sok kisember felett :D bár te jó vékony vagy..én nem vagyok olyan, de mégis kimerek menni az utcára szal menjél nyugodtan, ma úgyis 20.-a van :))
2011. aug. 20. 10:38
 14/20 A kérdező kommentje:
Ahol én lakok, ott szinte csak alacsony lányok vannak, és a baráti körömből sem irigyel senki..mostanság minél kisebb vagy, annál jobb. Egy ünnepségre nemtudok felvenni egy szép magassarkút..voltam külföldön, ott is mindenki nézett mekkora vagyok..szval..máshol sem jó magasság..itthon se..csak sok magas azt mondja h szép meg stb..egy középmagas..mégis közép hosszú lába van és az sokkal jobb és szebb:)
2011. aug. 20. 10:40
 15/20 A kérdező kommentje:
ja 20.-a...de ez a város szar..semmi nem lesz szintee..xd
2011. aug. 20. 10:42
 16/20 anonim ***** válasza:

"mostanság minél kisebb vagy, annál jobb. "

"voltam külföldön, ott is mindenki nézett mekkora vagyok"

Nem, ezeket tényleg csak TE beszéled be magadnak. Mert ezt akarod hinni.

De sajnáld csak még magad, nem az én életemet teszed tönkre, hanem a sajátodat egy felesleges hülyeség miatt. Hajrá.

2011. aug. 20. 11:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Én 176 cm magas vagyok és nagyon örülök, hogy nem átlagos 150-160cm a magasságom. Egyáltalán nem szégyellem a magasságom és te se tedd ezt, inkább legyél büszke, hogy átlagon felüli vagy. Szerintem egy magas nő szebb, feltűnőbb, mint egy alacsonyabb. Sok fiú szereti a magas nőket. Lehet, hogy a párválasztás egy kicsit nehezebb nekünk, de szerencsére van pár 178cm+os pasi. Nekem is volt nálam alacsonyabb barátom (170cm), több volt a velem egy magasságú pasi. A mostani barátom pedig 190 cm magas és örül, hogy ekkora vagyok, mert nem kell egy csókért legörnyednie. :p

19/L

2011. aug. 20. 12:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is 178 cm vagyok, szívesen adnék bárkinek 10 cm-t, de ezért még nem ülök otthon!

Ne hülyéskedj! Egyáltalán nem vagyunk orbitálisan magasak, és szép vékony is lehetsz! (Én 65 kg vagyok, én sem vagyok kövér, nagyjából el tudom képzelni, milyen szép alakod lehet :)) Egyébként én lazán hordok magassarkút is, most őszre vettem egy nagyon bomba cipőt, brutál nagy sarkakkal.

Pasiban engem is zavar, ha alacsonyabb, nem is jönnék össze olyannal, de pl nálunk itt a cégnél az összes pasi magasabb nálam (kivéve egyet, de az pingvin...)!

Ne keseredj el, teljesen felesleges.

Kapj fel egy minit, hozzá egy vagány cipőt, irány ki az utcára és sütkérezz az elismerő tekintetekben :)

23L

2011. szept. 15. 14:31
 19/20 anonim válasza:
Figyu, tojd le ki mit gondol. Lényeg az, hogy te érezd jól magad (:. Ha látják rajtad, hogy milyen a kisugárzásod, optimista vagy és vidám senki se figyel fel a magasságodra. És mindig lesznek nálad alacsonyabbak és magasabbak is (: .
2012. febr. 19. 18:31
 20/20 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én 176 cm vagyok, szintén vékony és 14 éves, szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt rengeteg magas pasi van, lehet h még te is fiatalabb vagy és azért kisebb nálad szinte minden fiú mert ők később érnek, és a fiúknak bejönnek a magas és vékony lányok szóval nyugi. Szóval legyél büszke az alakodra, és tényleg még modellkedhetnél is ha az arcod különleges
2014. aug. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!