Én 178 cm vagyok. Mit tegyek hogy elfogadjam magam? Nem merek kimenni az utcára a magasságom miatt.
te nem vagy normális! Vékony is vagy és magas! egy tökéletes nő!
Tudod milyen szar nőként alacsonynak lenni? Nagyon rossz érzés.
Én bár középmagas vagyok 165 cm, de annyira kicsinek tömzsinek (53kg) rövid lábúnak, csöcsösnek szóval egy töltött galambnak érzem magamat.
Akárhova nézek, szinte minden lány 170-180 cm körüli. Szinte kihaltak az alacsonyabb 150-160 cm lányok.
Tegnap a tescoban voltam hát kb. 170 cm körüliek a nők már vagy annál magasabbak.
A magas nő gyönyörű, de csak akkor, ha karcsúság társul hozzá, ami nálad meg van.
Szóval, mi a baj?
29N
"mostanság minél kisebb vagy, annál jobb. "
"voltam külföldön, ott is mindenki nézett mekkora vagyok"
Nem, ezeket tényleg csak TE beszéled be magadnak. Mert ezt akarod hinni.
De sajnáld csak még magad, nem az én életemet teszed tönkre, hanem a sajátodat egy felesleges hülyeség miatt. Hajrá.
Én 176 cm magas vagyok és nagyon örülök, hogy nem átlagos 150-160cm a magasságom. Egyáltalán nem szégyellem a magasságom és te se tedd ezt, inkább legyél büszke, hogy átlagon felüli vagy. Szerintem egy magas nő szebb, feltűnőbb, mint egy alacsonyabb. Sok fiú szereti a magas nőket. Lehet, hogy a párválasztás egy kicsit nehezebb nekünk, de szerencsére van pár 178cm+os pasi. Nekem is volt nálam alacsonyabb barátom (170cm), több volt a velem egy magasságú pasi. A mostani barátom pedig 190 cm magas és örül, hogy ekkora vagyok, mert nem kell egy csókért legörnyednie. :p
19/L
Én is 178 cm vagyok, szívesen adnék bárkinek 10 cm-t, de ezért még nem ülök otthon!
Ne hülyéskedj! Egyáltalán nem vagyunk orbitálisan magasak, és szép vékony is lehetsz! (Én 65 kg vagyok, én sem vagyok kövér, nagyjából el tudom képzelni, milyen szép alakod lehet :)) Egyébként én lazán hordok magassarkút is, most őszre vettem egy nagyon bomba cipőt, brutál nagy sarkakkal.
Pasiban engem is zavar, ha alacsonyabb, nem is jönnék össze olyannal, de pl nálunk itt a cégnél az összes pasi magasabb nálam (kivéve egyet, de az pingvin...)!
Ne keseredj el, teljesen felesleges.
Kapj fel egy minit, hozzá egy vagány cipőt, irány ki az utcára és sütkérezz az elismerő tekintetekben :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!