Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek mit tehetné...

Lányok szerintetek mit tehetnék, hogy helyesebb legyek?

Figyelt kérdés

Illetve 10-ből hány pontot adnátok?

[link]

[link]

Előre is köszi :))

2016. ápr. 15. 16:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Szia!nem szeretnék pontozni de nekem ez a szemüvegtipus nem jön be annyira:) szerintebb helyesebb lenne egy másik formájú vagy kontaklencse,de ez csak az én véleményem nem kell rám hallgas.Amúgy nem nézel ki rosszul:)
2016. ápr. 15. 17:02
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Igaza van az elsőnek, mindenben.
2016. ápr. 15. 17:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb ense pontozok..

Szubjektiv..!

A szepseg/helyesseg genetika nem lehet rajta valtoztatni!

Csak kulonbozo beavatkozasokkal!:D -aztan zsakbamacska, vagy jobb vagy rosszabb lesz a vegeredmeny:DD

2016. ápr. 15. 17:26
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem aranyos arcod van, a hajad is tetszik. A szemüvegkereted szerintem is le kéne cserélni. Hát nem szívesen pontozok, mert hátha lerontom az önértékelésed, de ha már egyszer ezt kérted akkor miért ne? Nekem 10/8.
2016. ápr. 15. 17:40
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

10/2

Es az is csak a joindulatom

2016. ápr. 15. 18:04
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Ez a haj borzalmasan ronda és nem előnyös neked.
2016. ápr. 15. 18:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Pontozni nem szeretek és nem is igazán tudom ezt így "bekategorizálni" (de megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen :)). Szerintem nincsen veled semmi baj. Én nem igazán változtatnék rajtad semmit. A hajad nekem tetszik, szerintem jól néz ki és jól is áll. Maximum a szemüveg az, amit esetleg lecserélhetsz. Viszont szerintem az sem áll rosszul, de lehet, hogy jobban éreznéd magad nélküle és szerintem egy szemüveg nagyon átformálja az arcot, úgyhogy lehet, hogy más keretet is kipróbálhatnál vagy átválthatnál kontaktlencsére. Bár ezek azért nem filléres dolgok. Én nemrég váltottam kontaktlencsére és csak azt bánom, hogy nem döntöttem így hamarabb mert szerintem százszor jobb mint a szemüveg, legalábbis én utáltam mikor azt kellett hordanom.
2016. ápr. 15. 19:05
 8/18 anonim ***** válasza:
A hajad es a szemuveged nem illik az arcodhoz. Noveszd egy picit:)
2016. ápr. 15. 20:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Igen a szemuveged csereld le es szerintem a szemoldokodbol is szedess egy kicsit mert igy nagyon hosszu es dus de amugy nem nezel ki rosszul:)
2016. ápr. 15. 20:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a többiek mondják, a szemüvegkeretet cseréld le, de amúgy helyes arcod van.:)
2016. ápr. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!