Undorító kicsi, lógós, szétálló, hegyes, nagy bimbóudvaró mellem van. Egyszóval minden olyan ami csúnyává tesz egy mellet az enyém olyan. Ez ellen nem tehetnék valamit?
Annyira bánt a dolog. :( A családomban minden nőnek nagy melle van. Kivéve az enyém. Ha csak kicsi lenne azt még csak-csak elviselném. De lóg is! De hogy a csodába mikor kicsi? Meg a bimbóudvarom is nagy és "kidomborodik" vagy h fogalmazzam. Úgy irigylem azokat akiknek szép és formás kerek mellük van. Valami tippetek van, hogy lehetne formásabbá tenni?
16/L
A "minden, ami csúnyává tesz" - ez egyszerűen nem igaz.
Mi férfiak sokféle mellet szeretünk, van, aki a kicsit, van aki nagyot, van,akinek nem fontos a méret.
Elárulom, én pl. megveszek aki domborodó bimbókért, bimbóudvarokért, egyszerűen imádom és nagyon izgatónak tartom - egyébként pont ez az, ami idővel a legtöbb lánynál elmúlik, 25 felett már nem nagyon látni ilyet.
De tudom, hogy van,akinek ez nem teszik annyira.
És egy nő nem csak a melle: voltam már nagyon szerelmes olyan lányba, akinek nem domborodott ki a mellbimbója, és tényleg nemvolt szép melle - ennek ellenére csúcs volt vele az ágyban, mert szerette a saját testét, meg azt is amid adhat és amit én adtam neki.
"Elárulom, én pl. megveszek aki domborodó bimbókért, bimbóudvarokért, egyszerűen imádom és nagyon izgatónak tartom - egyébként pont ez az, ami idővel a legtöbb lánynál elmúlik, 25 felett már nem nagyon látni ilyet."
Pontosan így vagyok ezzel én is! Egyszerűen imádom!!!
(És sajnos gyönyörű barátnőmnél úgy látom, lassan elmúlik ez a jelenség - no ezért nyilván nem fogom elhagyni, de sajnálom.)
Ha rákeresel a neten rengeteg ilyen fotó van fent: ez azt is jelenti,hogy vannak pasik, akinek ez bejön, mert ha senkit nem érdekelne, nem lenne ennyi kép fent.
A melled még még kb. 5 évig nőhet, a barátnőmé 16 és 18 között 2 betűnyit nőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!