Mit tegyek a sok csúfolódás ellen? 14/L
tegyél rájuk magasról.
engem is piszkáltak a fogaim és az alkatom miatt, nem érdekelt. gyerekek még, a különcöt mindig bántsák.
nem tudsz mit csinálni, mint nem veszel róluk tudomást. ha látják, hogy nem érdekel a véleményük és nem érdekel, hogy csúfolnak, abbahagyják. addig csinálják, még van közönség.
De nekem mar nem csúfolódásnak szánják, hanem a sajat anyám is megszól. Nem rosszindulatbol egyik se, de kit érdekel hogy milyen szándékkal mondjak, amikor nekem rohadt szarul esik..
Köszönöm a választ:)
A családodnak nyugodtan megmondhatod,hogy neked ez rosszul esik. Másokkal meg ne törődj.
És amúgy az ázsiaiak között nagyon sok szép lány van :)
Tudom milyen érzés, én is így éreztem a te korodban, csak engem mindenki egérkének, a rosszindulatúak patkánynak csúfoltak, és nagyon rosszul esett emiatt suliba menni, hogy mindig az idióta fiúk céltáblája voltam. És ez egy évig ment így, mai napig, ha visszaemlékszem, akkor rosszul esik, de valahogy immunis lettem ezekre a beszólogatásokra és nem zavart. Megjött az önbizalmam is azóta, és nem érzem magam csúnyának, elfogadtam magam , hogy a testalkatom kicsi és vékony, és elkezdtem más lenni,főleg, mióta sminkelek. pedig szinte csak natúr sminkben vagyok de nekem ez nagyon nagyon jól esik. Aztán jött egy fordulat, mikor abbamaradtak a kekeckedések, és volt olyan személy több is, aki bocsánatot kért azért, hogy hülyén viselkedett kamasz korába. Szerintem a te esetedben is ez lesz majd, hogy abba marad, mit se törődj vele. tudom, nehéz, mert engem is bántott a dolog. Beszéld meg a szüleiddel, hogy ne mondják azt, mert te nem szereted, de a többieket hagyd a fenébe,legyen méltóságod, és ne érdekeljen mit mondanak, hiszen te több vagy annál, mithogy meg akarj feleni mindenki elvárásainak. Légy önmagad, és kész. ilyen egyszerű
20/L
Valamelyik nap a szünetben néztem ahogy a fiúk játszanak egy telefonos játékkal, kétszemélyessel, egyiknek fehér, másiknak sárga labdája volt. Amikor megkérdeztem, kinek szurkoljak, az egyik gyerek (aki mindig ezzel csúfol engem) azt mondta hogy "sárgának, az ő fajtájából"
rohadjak meg, ez ha ázsiai lennék rasszista lenne, de mivel semmi közös hozzájuk és mai napig nem érzem magam úgy, hogy hasonlítanék, annyira felfpghatatlanul rosszul esett.
később barátnőm mondta, hogy úgy tetszik neki hogy olyan baba arcom van, mint egy anime figurának, "kerek arc, nagy szemek" (nagy szemek? az előbb még kicsi volt) utána ez a srác mondta neki, hogy ezt nekem inkább ne mondja. barátnőm: miért, nem szeret az animét? a srác meg csak röhögött (??)
annyira utálom ilyenkor. ő pocsék, és panaszkodik hogy barátai sincsenek, mégis mások külsejére tesz megjegyzést...
szóval nem, nem érzem hogy bóknak szánnák az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!