Mit tegyek a sok csúfolódás ellen? 14/L
Figyelt kérdés
Égsz életemben csufoltak amiatt, hogy is nézek ki mint egy ázsiai. Nem azt mondtak hogy csúnya vagyok, de rendszeresen megsertenek az emberek mai napig. Azt mondjak pici a szemem. Alsóban olyanokat is mondtak, hogy a hátamra van tetoválva hogy made in china. Hihetetlen rosszul tud esni. Meg az is, hogyha nem rosszindulatbol mondjak. Ennyi csúfolódás utan az is ugyanolyan rosszul esik. A legjobb az egészben az, hogy en egyáltalán nem értek velük egyet. Ha a tükörbe nézek sose látom magam kínaiak. Szerintem cseppet sem hasonlítok. Most azért mert sötétbarna a hajam meg a szemem nem hatalmas (az túlzás hogy kicsi) mar ázsiai vagyok? Ezért esik megrosszabbul. Család is tesz megjegyzéseket. Testvér: "azért szerencsétlenkedik annyit a kontaktlencsevel mert olyan picike a szemed". Az előbb kontyba raktam a hajamat. Erre anya: "jaj de jol all, ugy nézek ki mint egy kis csingcsangcsung". Miert nem értik meg hogy nekem ez rohadtul rosszul esik? Ki is kötöttem a hajam. Nem tudom mar mit tegyek, hogy ne tűnjek olyannak. Minden nap tíz percig sminkelem a szemem, hogy nagyobbnak láttszon. ( amugy en nagyon jo sminkes vagyok, van mar tapasztalatom benne ). Komolyan nem tudom mit tegyek, hogy hogy ne tűnjek kinainak, amikor nem is tudom miert hasonlitgatnak hozzájuk az emberek. Annyit sírok emiatt. Komolyan mar a hajamat kene szökésre festeni vagy nem tudom. Csak az a baj hogy nem tetszik. Viszont világosabb barnára szeretnem. Bármi ötlet?2015. okt. 10. 14:25
11/21 anonim válasza:
Igazából, ahogy olvaslak, inkább valamiféle testképzavar jellegű gondod lehet, ami a te korodban gyakori. egyszerűen mindent bántásnak veszel, vagy ha valaki tényleg bánt, nem tudsz frappánsan visszaszólni. Igazság szerint ezen mindenki átesik tinédzser korában, legfeljebb nálad ez erősebben jelentkezik. Szerintem ha kicsinek, ha nagynak mondják a szemed, teljesen mindegy, a bókot is sértésnek veszed. Másrészt egyszer meg kell tanulni azt is, hogy mindig lesznek körülötted olyanok, akik beszólnak és bántanak és ha nem tanulod meg lesz.arni őket, akkor egyfolytában hülyeségeken fogsz kattogni a szabadidődben. van értelme?
12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2016. jan. 10. 12:02
13/21 anonim válasza:
Rosszindulatú emberek mindig is lesznek, ezt el kell fogadni, még ha nem könnyű akkor is. Egyébként nagyon sok szép ázsiai nő van. Én a helyedben előnyt kovácsolnék az egzotikus vonásaimból. Például, farsangon gésának öltöznék, vagy ilyesmi. Egyébként meg, ha gúnyolnak, röhögj velük te is, ha azt látják, hogy nem tudnak megbántani, előbb-utóbb abbahagyják. A hajadat meg nehogy szőkére fessed!
14/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. jan. 18. 00:19
15/21 anonim válasza:
Anyádnak legjobb ha elmondod, hogy a suliban is ezt mondják mindig és már bosszantó, szóval legyen szíves nem mondani ilyeneket neked/rólad.
16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. jan. 23. 11:06
17/21 anonim válasza:
A keleti nők valóban gyönyörűek! Ne feledjük, hogy a magyarok is keletről jöttek, ezért sok magyar ősökkel rendelkező emberben lehetnek ázsiai vonások, ami nemhogy szégyen, hanem büszkeség! Jártam a feleségemmel Zürich-ben 10 éve, ott nem láttam szép nőket, szép embereket. Viszont feleségemet jól megbámulták többször. :-). Aki téged ezért a külső bélyegért csúfol, az csakis irigy lehet, mert erre büszke legyél és ne foglalkozzál velük. Légy büszke magadra, és arra, hogy ilyen vagy!
18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, de engem nem az bánt hogy ilyen vagyok, hanem az hogy én nem látom magam ilyennek, mégis mondják. ez esik rosszul. pl ha azt mondják, hogy duci vagyok vagy nem szép a bőröm az nem esik rosszul mert azzal tisztában vagyok
2016. ápr. 10. 20:22
19/21 anonim válasza:
engem sose csufoltak de láttam már csufolást. ez inkább általános iskolába fordul elő , középsuliba már nagyon ritka mert ott éretebbek az emberek. Ha még 8.ba jársz akk iskolaváltásig ki kell bírnod, ha nem akk nem tudok segíteni . sajnálom
20/21 anonim válasza:
Szerencsés vagy,ha úgy nézel ki..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!