Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van 1 szőrszáll az államon,...

Van 1 szőrszáll az államon, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.1 éve észrevettem egy kb 4 cm hosszúságú szőke vékony szőrszállat az államon.Kitéptem.Utána fél évvel megint megnőtt és kitéptem.Tegnap előtt is kitéptem.Engem nagyon zavar.Mit tudnék ellene tenni? Ez az egy darab nő csak,de nagyon.Szabad szemmel alig látni.Én is csak nagyon ritkán veszem észre,amikor észreveszem azonnal kitépem.

2015. dec. 27. 18:39
 1/5 anonim válasza:
Csipesszel huzd ki, hogy a hagymaja is kijojjon.
2015. dec. 27. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
rendben :) megpróbálom majd amint újra megnőtt :) Köszönöm!
2015. dec. 27. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt teheted amit eddig, ha kinő kitéped. De mindig vissza fog nőni, nincs mit tenni ez ellen. Örülj hogy csak szőke szőr, nekem van vagy 10 fekete... azokat szedegetem állandóan, gyorsan is nőnek.
2015. dec. 27. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Fesd be feketére, menj oda a pasihoz aki tetszik és mutogasd neki.
2015. dec. 27. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha kinő kitéped.

Nekem is van 1-2 szál az államon, nem hosszú de picit sötét. Ahogy elkezd visszanőni kitépem, fél pillanatot vesz igénybe fogmosás után ezt is megcsinálni.

2015. dec. 28. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!