Jó nekem ez a fültágító? Mit tehetnék?
14 mm-es tágítót hordok mindkét fülemben
Pár hónapja cseréltem le a megszokottakat (szilikon, műanyag, fémszerűség) háromszög alakú, fából készült (nem tudom milyen fa) tágítóra, aminek a felülete fényes és kemény, tehát meg van dolgozva.
Az elején sebes volt , de begyógyult idővel, viszont az utóbbi időben elkezdett viszketni és emiatt kissé be van gyulladva, mert folyton vakarom.Nem sebes, csak érzékeny, nem is gennyes.Fertőtlenítem és tetraciklines krémmel kenem.
18/L
Tudj róla,hogy az emberek többsége szerint/szerintem is/a fültágító gáz(és nem azért,mert te egyéniség vagy,a többség meg birka)Ezért nem kapsz használható választ.
Ha neked tetszik a fültágító,akkor hordd.
ez a te velemenyed :) nekem ez tetszik, ezt hordom
termeszetesen miert ne vonnad magadra a figyelmet azzal, hogy ez szerinted milyen gaz :) ettol gazabb, mar az, hogy 'probalsz segiteni' a rettentoen hasznos es intelligens valaszaiddal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!