13 éves vagyok és 158cm. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Az osztályból én vagyok a 2.legalacsonyabb lány és ez sokkszor elég rossz érzés+amikor még cikiznek is igaz hülyeségből de akkor sem jó érzés. Tudnátok vmi gyakorlatot vagy mást h egy kicsit nöljek??pls RENDES válaszokat!:$$2014. márc. 12. 17:23
1/18 anonim válasza:
Ezen max.a kosárlabda segít,de az is csak max.5 cm.-t.A 158 cm nem olyan pici nőben,felnőtt nők átlagmagassága 163,5 cm.Amúgy meg semmit sem tudsz tenni,ez genetika.:)
2/18 anonim válasza:
Mit? Semmit. Genetika. Felnőttkoromra se nőttem ennél nagyobbra, mégis boldogulok.
3/18 anonim válasza:
Én már felnőtt nő vagyok, és én is 158 centi. :) Mindig én voltam a legkisebb az osztályban, vagy majdnem a legkisebb. De ezen kívül nem zavar, és mostmár élvezem. A fiúk, férfiak mindig magasabbak mint én. :)
4/18 anonim válasza:
én 23 vagyok és 156 centi. Örülök neki, mert imádják a pasik h kicsi vagyok.majd előnyödre válik. engem is cikiztek, de sose vettem fel, mert jó igy.
5/18 anonim válasza:
semmit, a 160 cm vagy akörül már tejlesen átlagos nöi magasság.
6/18 anonim válasza:
Ha csak nem akartál világ életedben modell lenni akkor megbékélsz majd vele, nőknél ez teljesen okés magasság, kelendőek a pici a lányok :D
7/18 anonim válasza:
Tényleg átlagos magasságod van..:)
8/18 anonim válasza:
Mi akarsz tenni? :DD Az eső nem fog megnöveszteni és más sem.
Én 20 vagyok és 160 cm. Még sincs vele bajom.
9/18 anonim válasza:
Én meg 15 vagy, 152 cm, már nemigen növök. És így sem én vagyok a legalacsonyabb. :D Ha magasabb lennék, nem tudnám értékelni az örömöt, ha magamnál kisebbet látok, szóval tökéletes ez nekem.
10/18 anonim válasza:
13 évesen 156-7 cm voltam, utána egy év alatt 8 centit nőttem,szóval még simán nőhetsz. De ha nem akkor sincs semmi, ez már nem számít nagyon alacsonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!