Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lassan 16 leszek de már évek...

Lassan 16 leszek de már évek óta nagyon picike a mellem, nem találok magamra melltartót sem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Általános 3.-ba jártam mikor hirtelen megnőtek akkor nagyobbak voltak mint most én pedig akkor nagyon vékony voltam. Utána híztam majd fogytam és a melleimből is és megint híztam de a melleim ugyan olyan picik maradtak.

Voltunk kimondott melltartó boltban ott azt mondták hogy 65/C kell de ezt nem birom elképzelni egyrészt azért mert az internetek kalkulátorok szerint 65/A is nagy meg 70/A hordok és nagynak érzem a kosarát és szűknek a kerületét.

mellalatt:66 mell:75

16 évesen ciki ha nme hordok melltartót és szégyelem hogy ilyen pici,meg meg is szolnak a fiúk meg lányo is érte.

2014. jan. 1. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

22 éves korodig sokat fog fejlődni, nálad később indul be, ez van. Nem ciki, ez genetikai adottság, tanulj meg együtt élni vele. Ez nem hátrány, sokan szeretik a kis mellű lányokat!

Most nem perverzitásból, de ha majd összejössz egy fiúval, és pettingeltek elég sokat, az hatással lehet a fejlődésedre.

2014. jan. 1. 13:37
 2/12 A kérdező kommentje:
De ha a petting által sem ...... anyukámnak is picik...de ő sokkal vékonyabb.
2014. jan. 1. 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Attól még ugyanolyan értékes ember vagy mint a másik, ebben a korban cikinek érzed, de nem az. Később megtanulsz együtt élni vele. Mond azt hogy sportolsz, és azért ilyen kicsik.

Attól még hogy az anyukádnak is picik, nem biztos hogy neked is picik maradnak. Sok minden fejben dől el, sokszor gondolj arra amit szeretnél, és ösztönözd magad a fejlődésre.

De konzultálhatsz az orvosoddal, hogy milyen lehetőségek lennének. (Pl. hormonkezelés)

2014. jan. 1. 13:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ha gondolod, írj itt egy privátot, és akkor beszélgetek veled a témában, és megnövelem az önbizalmadat!
2014. jan. 1. 13:51
 5/12 anonim válasza:
Majd később még sokat fognak változni, bár tudom ez nem vigasz, nekem is nagyon picik voltak, aztán szülés után akkorák lettek mint két labda, utána már kisebbek megint, de már nem is bánom, olyan amilyen, a férjem így is úgy is szeret. Ezt nem kell szégyellni, ilyen a genetikád, másra ne hallgass, fogadd le magad olyannak amilyen, melltartóból pedig ne a kalkulátorra hallgass, hanem próbálj, mert van olyan, hogy minden fazonból, más méret a jó.
2014. jan. 1. 13:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Ha fölpróbálom is nagyok az A kosarasak is más korombeli lánynak minimum C-s kell meg össze ér a sima melltartótól.

Rám meg a push-up is nagy és hülyén nézki de a sima melltartónál is hogy eláll és nem kicsit.

2014. jan. 1. 14:02
 7/12 klau92 válasza:
en 22 eves vagyok es nagyin picik a melleim 75 a- b melltartot hordok.... nekem is rossz erzes... bar mar bele torodtem... de neked meg biztos fog noni.
2014. jan. 1. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem 75/A-s, és 21 éves vagyok. Régen sokat piszkáltak érte, a suliban minden lánynak nagyobb volt. De ma már nem érdekel, ilyen, ekkora és kész. Akinek emiatt nem kellek, azzal nem is érdemes kezdeni, aki meg ilyen miatt piszkál, annak annyi esze van.

Egyébként ha szűknek érzed a kerületét, lehet kapni ilyen kis pántot amivel meg lehet toldani a kerületet. Nem tudom mi a neve pontosan, de a fehérneműboltokban lehet kapni.

2014. jan. 1. 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Még fiatal vagy, tényleg bármi lehet még,

DE hidd el, az sem katasztrófa, ha nem nő meg.

29 vagyok és nekem is csak ekkora. 65AA.

Push-up melltartóval sose kínoztam magam, és ennek ellenére is jócskán volt érdeklődés irántam. Férjem is imádja.

Öltözködésnél szokott néha zavarni (sokszor nem találok megfelelő topot, blúzt),

de azt bizony nem éltem meg tragédiaként, hogy mindig mindenki a szemembe nézett, nem úgy, mint a nagymellű barátnőimnek. :)

Kényelmes a hason alvás, sportolhatok bátran mellfájdalom nélkül, ez a kis semmiség biztos nem fog soha a hasamig lógni...stb.

2014. jan. 1. 17:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Magasságra mekkora vagy? Lehet, hogy én értek félre valamit, de ha 66 a kerület, akkor a 70-nek nem kéne kicsinek lenni, illetve még a 75 sem sok, szóval ne mondd, hogy "anyukád sokkal vékonyabb", mert a 75 sem sok.. Egyébként meg, nekem nagyobb, és inkább lehetne kicsi, már 18 évesen sem feszes, nem tudok futkorászni sportmelltartó nélkül, nem érzem jól magam itthon sem melltartó vagy top nélkül, stb... Úgyhogy jó az neked, hidd el, ha nagyobb lenne, visszavágynál:) A fiúknak is fog tetszeni:)
2014. jan. 1. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!