Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lassan 16 leszek de már évek...

Lassan 16 leszek de már évek óta nagyon picike a mellem, nem találok magamra melltartót sem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Általános 3.-ba jártam mikor hirtelen megnőtek akkor nagyobbak voltak mint most én pedig akkor nagyon vékony voltam. Utána híztam majd fogytam és a melleimből is és megint híztam de a melleim ugyan olyan picik maradtak.

Voltunk kimondott melltartó boltban ott azt mondták hogy 65/C kell de ezt nem birom elképzelni egyrészt azért mert az internetek kalkulátorok szerint 65/A is nagy meg 70/A hordok és nagynak érzem a kosarát és szűknek a kerületét.

mellalatt:66 mell:75

16 évesen ciki ha nme hordok melltartót és szégyelem hogy ilyen pici,meg meg is szolnak a fiúk meg lányo is érte.

2014. jan. 1. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Barátkozz meg vele addig,amíg nem nő még egy kicsit.

Nekem 75/A-s a mellem és nem zavar. Amúgy a Women's Secretben lehet venni szilikont,amit be tudsz tenni a melltartóba.. De azt inkább buliba ajánlom :D

2014. jan. 1. 23:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vlaszokat! 158 centi vagyok
2014. jan. 1. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!