Lassan 16 leszek de már évek óta nagyon picike a mellem, nem találok magamra melltartót sem, mit tehetnék?
Általános 3.-ba jártam mikor hirtelen megnőtek akkor nagyobbak voltak mint most én pedig akkor nagyon vékony voltam. Utána híztam majd fogytam és a melleimből is és megint híztam de a melleim ugyan olyan picik maradtak.
Voltunk kimondott melltartó boltban ott azt mondták hogy 65/C kell de ezt nem birom elképzelni egyrészt azért mert az internetek kalkulátorok szerint 65/A is nagy meg 70/A hordok és nagynak érzem a kosarát és szűknek a kerületét.
mellalatt:66 mell:75
16 évesen ciki ha nme hordok melltartót és szégyelem hogy ilyen pici,meg meg is szolnak a fiúk meg lányo is érte.
Barátkozz meg vele addig,amíg nem nő még egy kicsit.
Nekem 75/A-s a mellem és nem zavar. Amúgy a Women's Secretben lehet venni szilikont,amit be tudsz tenni a melltartóba.. De azt inkább buliba ajánlom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!