Mit tehetnék? :S (többi lent)
Kicsi a mellem, de azt mondták h egyek és akkor arra is fogok hízni így megnő.. hát nem híztam, inkább csak kövérebb lettem. Most ezt adom lefele, de csak a mellem még kisebb de máshol nem fogyok.. Ez megy már régóta
Mit csináljak? :(
18/L
Pff... fogadd el a külsőd!! :DD Tiszta gáz, mint valami tinipycsa :DD Gyúrj fenékre akkor, sok fiúnak jobban számít a popó! :) Meg sokaknak tetszik a pici cici is, pl nekem :$ :DDD
18 évesen már lassan illene felnőnöd és önbizalmat szerezned! A sport jó dolog ehhez, nameg a pozitív gondolkodás, a rólad alkotott vélemények leszarása, önelfogadás! Inkább ezeken agyalj, mint a cickóidon! :)
(műcsöcsön ne gondolkodj... az a leggázabb!!)
de nem tudom magam elfogadni:/ olyan rossz látni h a 15-16 éves lányoknak nagyobb mellük van már mint nekem://
nem egyszer-kétszer voltam konditerembe hanem lejártam fél évig edzeni hetente kétszer-háromszor, attól függött h mennyit kellett tanulnom:/
a genetikáról meg annyit h a családomban, anyukámnak mamának nagy melle van, szóval..:D:((
el vagyok keseredve.:(:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!