Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? :S (többi lent)

Mit tehetnék? :S (többi lent)

Figyelt kérdés

Kicsi a mellem, de azt mondták h egyek és akkor arra is fogok hízni így megnő.. hát nem híztam, inkább csak kövérebb lettem. Most ezt adom lefele, de csak a mellem még kisebb de máshol nem fogyok.. Ez megy már régóta

Mit csináljak? :(

18/L

2013. okt. 5. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
ne fogyókúrázz hanem sportolj!
2013. okt. 5. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
azt is próbálta, lementem a konditerembe de az se segít, ugyanez a helyzet..
2013. okt. 5. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Pff... fogadd el a külsőd!! :DD Tiszta gáz, mint valami tinipycsa :DD Gyúrj fenékre akkor, sok fiúnak jobban számít a popó! :) Meg sokaknak tetszik a pici cici is, pl nekem :$ :DDD

18 évesen már lassan illene felnőnöd és önbizalmat szerezned! A sport jó dolog ehhez, nameg a pozitív gondolkodás, a rólad alkotott vélemények leszarása, önelfogadás! Inkább ezeken agyalj, mint a cickóidon! :)

(műcsöcsön ne gondolkodj... az a leggázabb!!)

2013. okt. 6. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:
régóta :D az kemény, nem is tudod, hogy tudod elviselni... hallottál már a genetikáról? természetes adottságai az embernek, attól hogy figyelem hiányos vagy nem fognak többen figyelni csak mert nagyobb a melled! és azért hízni ugyan már :D nem dicsőség hájas cici, ami 30 éves korodra a köldöködig ér melltartó nélkül. lemész 1-2x a kondi terembe és csodát vársz :O, sok fehérjével, kitartó edzéssel nőni fognak a melleid.
2013. okt. 6. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:

de nem tudom magam elfogadni:/ olyan rossz látni h a 15-16 éves lányoknak nagyobb mellük van már mint nekem://

nem egyszer-kétszer voltam konditerembe hanem lejártam fél évig edzeni hetente kétszer-háromszor, attól függött h mennyit kellett tanulnom:/

a genetikáról meg annyit h a családomban, anyukámnak mamának nagy melle van, szóval..:D:((

el vagyok keseredve.:(:/

2013. okt. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!