Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tartom magam szépnek....

Nem tartom magam szépnek. Miért tetszem így is sokaknak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elég kevés az önbizalmam...nem tartom magam szépnek, mégis sok fiú megfordul utánam az utcán, hogy "Hú ha nekünk lettek volna ilyen csajok az osztályban :P (13/l, általában a gimisek ezek, mert kb 14-nek nézek ki. A suliból, osztályból is sokan szerettek volna velem járni, én meg nem értem, hogy miért pont én, amikor ezer jobb lány is megkaphatnának. Az ismerőseim is mind szépnek tartanak. Én meg nem magam. Egyáltalán. Mindig is maximalista voltam, tudom, próbálom mindenben a legtöbbet kihozni magamból, most pl hasizmozok, hogy izmosodjak.

A legjobb barátnőmet nagyon szépnek tartom, néhány ember szerint szebb vagyok.

Ezek szerint tényleg az vagyok, csak nekem van túl nagy önkritikám (egyébbként vékony vagyok, 160 cm, 43 kg, vörösesbarna hosszú lépcsőzetes haj,arányosan hosszú lábak, kicsit kerek arc, halvány néhány szeplővel,telt ajkak,gesztenyebarna szem,és nem vagyok lapos :P) ?

2017. jún. 21. 17:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A szeplő különleges, és szexi.

A fogaidra ott lesz a fogszabályzó, ha pedig a színével lenne bajod, kipróbálhatsz egy fehérítést, (bár a színét nem írtad)

Az orrod pedig nem nagy, hanem normális, = semmi baj nincs veled :D

Én nagyon nem szeretem az orrom, tükörben nem tűnik nagynak, fényképen viszont mindig előnytelen.

A fülem pedig felemás, az egyik tökre eláll, és hülyén nèz ki, hogyha felkötöm a hajam :/

A fejformám is tükörben egész jó, de képen nagyon gáz, ezért sem cserélem a facen a profilképem :DD

2017. jún. 22. 16:58
 12/16 pinkpancser ***** válasza:

Nem vagy lapos? Na ezzel máris sok pasi tetszését nyerted el :)

Egyébként magadon ismered és észreveszed a hibákat, ezért nem tartod szépnek magad. Mások meg azt nézik mi a szép benned/rajtad.

2017. jún. 22. 18:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segítettetek, visszakaptam nagy részét az önbizalmamnak. Pár napja, mikor tükörbe néztem, állandóan azokat a részeket néztem, ami nem tetszik, de rájöttem, hogy senki sem tökéletes, és igenis szép vagyok! :*
2017. jún. 22. 18:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Asszem erre azt vàrtad, hogy jaaaaj! Biztos szép vagy! Tehàt nekrm nagyon úgy tűnik, hogy csak felvágni akarsz, már ne is haragudjál...Egy önbizalomhiányos ember tuti, hogy nem így beszél magáról, drágám.

A leírtak alapján elég vékony lehetsz, baràtnőm is ilyen méretekkel rendelkezik, ès borzasztóan vékony.Ezek az "arányosan hosszú lábak, telt ajkak stb" eléggé olyanok, mintha direkt egy szépségideált írtál volna le...

Na mindegy, nem tudom mi az igazság, nekem ez esett le ebből.

Ha tényleg ilyen vagy, akkor drágám valszeg epekednem utánad a fiúk, tök jogosan, remélem örülsz is neki, szóval ne panaszkodjál meg sajnáltasd magad, mert felcseszed az idegeim! :) 14/l

2017. jún. 22. 23:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sajnáltatom magam!! Nem ismersz, szóval ne ítélj el! Egyébbként nem vagyok annyira nagyon vékony, a múltkor a suliban ezek a méretek jöttek ki (volt orvos nálunk) de sokaknak más eredmények lettek, mint amilyenek. Tegnap megmértem magam:163cm 46kg. Sztem ez jó
2017. jún. 23. 06:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Azokat a dolgokat, amiket nem szeretsz magadon....

fogad: írtad, hogy meg fog oldódni. Pipa

Szeplőid: ha tényleg nagyon zavar, lehet rajta segíteni, make-up. Pipa

Orrod: ha nem vészes fogadd el, kevés embernek van tökéletes orra vagy felnőtt korodban megplasztikaztatod, ha csak akkor tudod elfogadni.

Amúgy kapod a pozitív visszajelzéseket, szerintem nincs min aggodnod!! 😊

That's all!

2017. jún. 23. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!