Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszem sokaknak, ha nem vagyok szép?
Van rajtam 4-5kg plussz, a hajam olyan semmilyen, vékony szálú, se szőke, se barna, és törik. Az arcom jelenleg enyhén problémás, plusz szemüvegem is van (bár ha nem munkába megyek, akkor kontaktlencse).
Pénzem nincs sok, szóval divatos se vagyok.
Fogalmam sincs, mi az oka, de eddig mindenkinek tetszettem, aki nekem tetszett, és sokan akartak kapcsolatot kezdeni velem.
A férfiaknak ennyire mindegy?
Luk-luk. Meg rosszul választasz, olyan tetszik, akinek mindegy.
(mindjárt jönnek a "biztos szép vagy"-válaszok, gondoltam legyen valami változatosság az elején. just for fun)
"Ezért is nem kell magyar pasi, nem akarok semmit elkapni. Nekik a ronda a szép. Lehet lepontozni két vakarózás közt."
Nekünk sem kell egy ilyen némber mint te! :D
Mellesleg mehetsz innét a 3,14csába, majd a migrik közül válogathatsz kedvedre, mert a nyugati hímek a "magyar" nőket könnyen kapható olcsó húsnak tartják egyébként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!