Évek óta hatalmas karikák vannak a szemem alatt. Pedig csak 25 vagyok. Mit tehetek? Látom hogy sokaknak olyan szép feszes a bőre az enyém puha, és a szemem alatt karikás is.
Eleget alszom. Van hogy 8-tol 7ig is alszom. Van amikor reggel nagyon puffadt a szemem mintha vizes lenne.
Rendszertelenül eszem, nagyon keveset iszom.
az ásványi anyag pótlására is figyelni kellene a kiegyensúlyozott étrend mellett.
multi vitamin,c és d vitamin és omega 3.
a puha lagymatag test,bőr meg annyit mutat,hogy az izomzat fejletlen a testzsír meg magas.
ezt nevezik egészségtelen testkompozíciónak.
jah hogy még keveset is iszol,az igen.
20 kilónként kell 1 liter folyadék,tehát ha vagy 60 kiló,akkor minimum 3 liter a napi adag.
ha edzel is,akkor még több.
egyébként a dehidratáltság nem csak vese problémákat és a méreg anyagok felgyülemlését okozza,hanem a bőr is ocsmány lesz tőle.
akkor ez lesz az elsődleges hiba.
Nekem is iyen problémám van amióta az eszemet tudom :)
9 órát alszok és így is sötét karikák vannak a szmem alatt!
1 éve kb elkezdtem használni a Catrice Velvet Finish korrektorát, meg van ezen kívül még 3 itthon, de nekem ez vát be legjobban , meg sok vízet iszok !
Barátnőm használja a Light Eyes Gélt szem alatti sötét karikákra bevált neki!Én is be akarok szerezni egyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!