Egy fiú barátommal a kapcsolatokról beszélgettünk, fura személyiségem van, nem sokaknak szimpatizál igazából. Arról beszéltünk, hogy nem nagyon vannak a környezetemben fiúk akiknek tetszem. Mondott valamit amit nem értek. (? )
Figyelt kérdés
" Néha meg kell sütni a galambot " ezt mondta. Nem értettem, de csak annyit mondott, ha megtalálom hozzá a közmondást akkor érteni fogom. Én viszont csak egy ilyesmi közmondást ismerek. " Várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. De így sem értem. Ő pedig nem mondja el, csak annyit mond, hogy majd rájövök. Segítenétek megérteni?2014. máj. 19. 20:43
1/7 anonim válasza:
Ő Se tudja szerintem. Csak bemondta.
2/7 anonim válasza:
lehet hogy úgy érti hogy kicsit aktívabbnak kéne lenned társkeresésben (?) mármint hogy nagyobb részt vállalni belőle, megszerettetni magad azokkal akiket kiszemelsz. Én így értelmezném, de kitudja :)
3/7 anonim válasza:
Talán te is tegyél érte valamit?
Nem elég ha szép vagy, vagy jófej, ezt mutasd meg a világnak is.
Saját értelmezés :)
4/7 anonim válasza:
aktívan kell részt venned a saját életedben és a kezedbe kell venni a sorsodat
5/7 anonim válasza:
"Várni a sült galambot" = passzívan, kivárni hogy majd jönnek a fiúk udvarolni
"Megsütni a galambot" = kezdeményezni
Ennél nem lehetett volna egyértelműbb az utalás, valami nagyon gyenge kognitív képességgel kell rendelkezni, hogy ez ne jöjjön át.
6/7 anonim válasza:
Én úgy értelmezném, hogy azok a sült galambok, akiket te vársz még nem tartanak ott agyban, mint te... még éretlenek. De persze az előttem szólókkal is egyetértek.
7/7 anonim válasza:
Ennek a fiúbarátodnak eléggé bejössz ez azt jelenti egyértelműen :D !! szóval ha neked is bejön akkor hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!