Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyszer tetszem magamnak,...

Egyszer tetszem magamnak, máskor meg undorodom magamtól. Miért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha pl. Lefényképezem a lábaim el vagyok ájulva magamtól, hogy milyen szépek, szebb nem is lehetne.. De ha ránézek a lábaimra teljesen mást látok, mintha két teljesen más lábat néznék. Vagy pl. Fel veszek egy rövidnadrágot akkor ha tükörbe nézek megint szerelmes leszek magamba, aztán rá egy hétre újra felakarom venni akkor már nem tetszik sőt! Undorodok a látványtól arra gondolok, hogy hogy tudtam fekvenni ilyet, nekem ilyet nem szabad hordanom mert ocsmány stb. Aztán késöbb már újra tetszik...nem értem.
2016. ápr. 3. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért, mert tini vagy.

(Ha nem, akkor van gáz...)

2016. ápr. 3. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugi,szerintem a legtöbb csaj így van ezzel.Én is egyik nap iszonyat jó nőnek tartom magam,másnap a legapróbb hibámat is óriásinak látom...

19L

2016. ápr. 3. 22:38
 3/3 anonim válasza:
esetleg osszefugghet a ciklusoddal, elofordul. nem gaz😘
2018. jan. 7. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!