Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Undorodom magamtól! Mit...

Undorodom magamtól! Mit tegyek? 15L

Figyelt kérdés
Egyszerüen utálom magam, 158 cm vagyok 45 kg, folyamatosan fogyókúrázom hogy lapos hasam legyen, ami csak akkor jön össze ha nem eszem... Sokszor vannak falásrohamaim, ami után rámtör a szorongás ezért arra gondolok hogy meghánytatom vagy hashajtózom magam. Még nem tettem meg, de egyszer ittam sósvizet, hatása nem volt...Az arcom is ronda, szemüveges vagyok, kerek a fejem, kiálló szám van, krumpli orrom, nagy szemeim... A barátnőmért oda vannak a pasik, engem meg észre sem vesznek.. Bár ki lenne eggyütt velem, egy ilyen rondával mint én. És már annyira önbizalomhiányom van hogy megszólalni is alig merek, nem hogy még véleményt nyilvánítani. Gyülölöm magam, sokszor beállok a tükör elé, és nézem magam de akkor is rondának látom magam, kivéve amikor nem eszek, akkor csodálatosnak és erős embernek látom magam, akkor boldog vagyok, és ez ki hat a külsőmre. Mert akkor sokat mosolygok. Szeretem magam éheztetni, mert akkor tudom hogy fogyok és tökéletes alakom lesz. Ezeket a gondolataimat nem merem elmondani senkinek sem. De olyan jó lenne, de senki sem értené meg. És ne gyertek azzal hogy anorexiás vagyok, mert nem vagyok az.
2015. szept. 5. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szia.én 23 éves vagyok és 40,5 kg. én nem vagyok kövér és te sem bizonyára!ez természetes szerintem.én is elég alacsony vagyok .ha fogyókúrázni akarsz akkor reggelente étgyomorra nagyon jó a meleg citromos víz..meg majd küldök egy linket(ha megtalálom az oldalt)szemüveg helyett kontaklencse ..hidd el meg lehet szokni..ne hánytasd magad!!!nekem is borzalmas orrom van de belegondlok néha hogy lehetne rosszabb is.a nagy szem szerintem tök szép..kiálló száj..a fogaid miatt van?ha igen akkor fogszabályzó..ha éppen nem olyan az anyagi háttér akkor északai fogszabályzó már 14ezer ft a nappali kb 60.000-150.000 nekem is lesz valamelyik szerintem a fogszabályzó tök menő ;)(bár nekem csak a fog közötti rés miatt kell)de hidd el biztos szép vagy.ha a súlyod nagyon zavar kerress valami sportot ..az sokat segít.és ha nem eszel annyi napig amikor tudod hogy fogysz(hát ezt most jól megmondtam xD)akkor próbáld megtartani egyél salátát én pl imádom a görög salit ;D szóval sok dolog van amin tudsz változtatni (olyan felsők amik vékonyítanak)remélem segítettem :)
2015. szept. 5. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:
bocsi első vagyok 13 éves vagyok csak elírtam
2015. szept. 5. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:
2015. szept. 5. 23:08
 4/11 anonim ***** válasza:
ez nem az a link amit kerestem de sztem ez is tök jó
2015. szept. 5. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább sportolj valamit a fogyokurazas helyett és semmiképp ne hanytasd magad ( ha valaki elkezdi akkor sok esetben nehezen tud 'leszokni' róla) :)

A szemüveg helyett megoldás lehet a kontaklencse

És valószínűleg több fiú is odavan érted, próbálj meg boldogabb lenni és akkor biztos észreveszed őket és ok is téged, mert egy élet vidám csajta jobban felfigyelnek, mint egy szomorú lányra :)

És az, hogy valaki mennyire boldog látszik a kisugarzason is :)

És ne mond azt soha, hogy milyen kövér vagy/ronda vagy mert akkor az agyad úgy fog cselekedni

Amikor csak elmész a tükör elott mond azt, hogy sikerülni fog, szép vagyok és lapos hasam van

Csak pozitívan ;)

Ha esetleg valamikor szeretnél beszélgetni nyugodtan írj :)

15/L

2015. szept. 5. 23:11
 6/11 opened paradise ***** válasza:
100%

Pedig nem igazán lehetsz kövér,inkább fejben vannak gondok.

Ne azt nézd,hogy hány fiú van körülötte,az nem biztos,hogy a külső miatt van. Ha nem sokat beszélsz,hihetik azt,hogy nem vagy vevő rájuk.

2015. szept. 5. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ízig-vérgi férfi vagyok, mégis azt mondom, hogy akkor szép egy lány/nő, ha van teste. Ez a beteges koplalás meg egyszerűen taszító.
2015. szept. 6. 01:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. Egyidősek vagyunk és sajnos én nem vagyok olyan vékony, mint te. Nagyon sokáig utáltam magam. Mindent megpróbáltam, de nem sikerült fogynom. Mára ott tartok, hogy edzek, egészségesen étkezem és összesen 3 kg-t sikerült leadnom. Nem tudom, mivel tudnák fogyni, és engem sem néznek meg a fiúk, vagy csak én nem veszem észre, nem tudom.XD Mára úgy ahogy sikerült elfogadnom magam, szemüvegről, kontaktlencsére váltottam, megtaláltam a stílusom, és nem próbálom magam "elfogadtatni" másokkal azáltal, hogy önmagam sanyargatom és depresszióba merülök, akinek kellek, az úgyis úgy szeret, ahogy vagyok, a többiek véleménye pedig nem számít!
2015. szept. 6. 08:51
 9/11 A kérdező kommentje:
A kontaktlencsét nem engedi a szemészem.:cc a szám meg nem annyira ál ki, csak egy picit.xd:D az orrom egy picit csontos, de alul krumpli. Na jó, ez nagyon értelmes.xd
2015. szept. 6. 15:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Képet tudsz mutatni? :$
2015. szept. 6. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!