Undorodom magamtól! Mit tegyek? 15L
Figyelt kérdés
Egyszerüen utálom magam, 158 cm vagyok 45 kg, folyamatosan fogyókúrázom hogy lapos hasam legyen, ami csak akkor jön össze ha nem eszem... Sokszor vannak falásrohamaim, ami után rámtör a szorongás ezért arra gondolok hogy meghánytatom vagy hashajtózom magam. Még nem tettem meg, de egyszer ittam sósvizet, hatása nem volt...Az arcom is ronda, szemüveges vagyok, kerek a fejem, kiálló szám van, krumpli orrom, nagy szemeim... A barátnőmért oda vannak a pasik, engem meg észre sem vesznek.. Bár ki lenne eggyütt velem, egy ilyen rondával mint én. És már annyira önbizalomhiányom van hogy megszólalni is alig merek, nem hogy még véleményt nyilvánítani. Gyülölöm magam, sokszor beállok a tükör elé, és nézem magam de akkor is rondának látom magam, kivéve amikor nem eszek, akkor csodálatosnak és erős embernek látom magam, akkor boldog vagyok, és ez ki hat a külsőmre. Mert akkor sokat mosolygok. Szeretem magam éheztetni, mert akkor tudom hogy fogyok és tökéletes alakom lesz. Ezeket a gondolataimat nem merem elmondani senkinek sem. De olyan jó lenne, de senki sem értené meg. És ne gyertek azzal hogy anorexiás vagyok, mert nem vagyok az.2015. szept. 5. 22:40
11/11 anonim válasza:
"rondának látom magam, kivéve amikor nem eszek, akkor csodálatosnak és erős embernek látom magam"
"Szeretem magam éheztetni, mert akkor tudom hogy fogyok és tökéletes alakom lesz"
Egy elmeorvos ezt nyilván simán diagnosztizálná :)) de laikusként azért kétlem, hogy minden oké a buksidban.
Egyébként mutass képet, had utálhassunk mi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!