Nem tartom magam szépnek. Miért tetszem így is sokaknak?
Az a helyzet, hogy elég kevés az önbizalmam...nem tartom magam szépnek, mégis sok fiú megfordul utánam az utcán, hogy "Hú ha nekünk lettek volna ilyen csajok az osztályban :P (13/l, általában a gimisek ezek, mert kb 14-nek nézek ki. A suliból, osztályból is sokan szerettek volna velem járni, én meg nem értem, hogy miért pont én, amikor ezer jobb lány is megkaphatnának. Az ismerőseim is mind szépnek tartanak. Én meg nem magam. Egyáltalán. Mindig is maximalista voltam, tudom, próbálom mindenben a legtöbbet kihozni magamból, most pl hasizmozok, hogy izmosodjak.
A legjobb barátnőmet nagyon szépnek tartom, néhány ember szerint szebb vagyok.
Ezek szerint tényleg az vagyok, csak nekem van túl nagy önkritikám (egyébbként vékony vagyok, 160 cm, 43 kg, vörösesbarna hosszú lépcsőzetes haj,arányosan hosszú lábak, kicsit kerek arc, halvány néhány szeplővel,telt ajkak,gesztenyebarna szem,és nem vagyok lapos :P) ?
"Utálom a paradicsomlevest. Mások miért eszik mégis?"
Mert más az ízlésük.....
Egyik sem bocsi
#2 Ez igaz, de ettől még nem lesz nagyobb az önbizalmam
Ha nem mutatsz képet honnan tudhatnánk?
Lehet szép vagy de te nem látod magad annak.
lehet csúnya vagy és a többieknek rossz az ízlésük
lehet ki vannak éhezve és mindegy nekik csak csaj legyen
lehet olyan a kisugárzásod
lehet könnyen kaphatónak tartanak ezért próbálkoznak be nálad annyian, mert pl úgy öltözködsz, viselkedsz stb
lehet ezek közül mind
lehet egyik se
Igen tudna...hidd el láttam én már jópár "önbizalomhiányos" kislányt picsusznadrágban meg kivágott felsőben, és hirdették csak azért, hogy némi önbizalmat szerezzenek.
És csak felsoroltam pár okot ami indokolhatja az általad leírt jelenséget, hiszen mi nem tudjuk hogy nézel ki, hogy viselkedsz látatlanban. Így megválaszolhatatlan a kérdés.
Az előző válaszban lehet valami. De nem ismerlek, szóval nem szeretnélek elítélni az alapján, amit írtál.
Nem írtad, hogy mi nem tetszik magadban.
És csak pozitív dolgokat írtál. Szóval én nem tudom innen eldönteni, hogy neked mi bajod van magaddal, és hogy hogyan lehetne több önbizalmad, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!