Apuc kérdése:
Fiúk mit gondoltok, kell még fogynom? KÉP lent
Figyelt kérdés
A képen nem én vagyok de hasonlo az alakom, a kulonbség az hogy nagyon sokat sportolok, igy nem vagyok ilyen lötyi pötyi :DD :) ...
Nálatok ez már a kövér kategoria ?
Járnátok még egy ilyen lánnyal vagy ez már túl sok ?
én kb. igy nézek ki :
Kort is írjatok légyszi !!!
19/l
2017. máj. 10. 18:17
12/17 anonim válasza:
Női szemmel azt mondhatom, semmi probléma nincs ezzel, bárcsak ilyen "kövér " lennék :) Lényeg h te érezd jól magad.
13/17 anonim válasza:
Tudnék egy személyes módszert a fogyásra!
De ahhoz neked kell felül lenned! ;)
16/17 anonim válasza:
Az első képen levő csaj az nekem elég sok, a második is, de az épp a határeset fölött van, egy kevés fogyással tökéletes lehet. Bocsi, de nekem a vékony lányok tetszenek.
17/17 anonim válasza:
Nekem tökéletes, sőt, még a ducibb lányokat is nagyon szeretem, szóval nem kell neked sehova tovább fogyózni. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!