Fiúk véleményére vagyok leginkább kíváncsi. Mit gondoltok az alakomról? Bejön nektek ez a testalkat? Kellene még fogynom?
2013. okt. 3. 11:31
1/24 anonim válasza:
nekem konkretan nem tetszik, de en csak egy vagyok a sok ferfi kozul. biztos lesz valaki, akinek ez jon be. mert mindig van olyan is. csak meg kell talalni azt a valakit :)
es ha neked ez igy jo, akkor kit erdekel, hogy masok mit mondanak? :)
2/24 anonim válasza:
szerintem Te nem vagy nőből... akkor ne tévessz meg mindenkit, mert erre nem vagyok kíváncsi
3/24 anonim válasza:
Ne is haragudj, de most őszintén, vn neked önkritikád? Nincs egy jó barátnőd, aki téged felvilágosítana a valóságról, szemben azzal amit te magadról hiszel?
5/24 anonim válasza:
Ráadásul ez az öltözék ordít az izléstelenségről.
6/24 AeonFLUX válasza:
Úgy nézel ki, mint egy bohóc. Aránytalan testalkat, izléstelen smink és öltözék. Szerintem nem is te vagy a képen, hanem valakit le akarsz járatni.
7/24 anonim válasza:
Szívatós kérdés, de eléggé látszik, hogy nem nő az illető :D
8/24 anonim válasza:
Jézusom... Válaszolók,ez Szecsődi Karcsi!!!
FAKE.
9/24 anonim válasza:
Simán Transzi :D vagy te nem is vagy nő :D kamus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!