Fiúk véleményére vagyok leginkább kíváncsi. Mit gondoltok az alakomról? Bejön nektek ez a testalkat? Kellene még fogynom?
2013. okt. 3. 11:31
11/24 anonim válasza:
ez nem a megasztáros gyerek, aki nővé műtette magát???
12/24 anonim válasza:
Semmi nem látszik,undorító térdek,bőrszín és nyaktól felfelé már nem is beszélek...
13/24 anonim válasza:
bázdmeg én simán megettem :o de nem tudom ki az a karcsi amúgy a lábán tényleg észre lehet venni ha jobban megnéztem volna uuuuuu
14/24 anonim válasza:
hát ti betegek vgytok.... mitől ne lenne jó? a ruha lehet h nem a legjobb választás, de szerintem csinos, és mondom ezt NŐKÉNT!!!
16/24 anonim válasza:
nem szórakoz velünk haver látszik hogy fiú vagy az ádámcsutkat mindent elárul! :D
17/24 anonim válasza:
18/24 anonim válasza:
ennek mi értelme van? ez a szecsődy karolina
19/24 anonim válasza:
ez nem az a volt megasztáros Karcsika, aki nővé operáltatta magát?
20/24 anonim válasza:
sztem nem ő az..
de jóóóó, h itt a gyakorin mindenki tökéletes.. ehh:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!