Mit gondoltok az alakomról? Kellene fogynom?
Figyelt kérdés
Jól érzem magam, de nem tudom, kinéztre mennyire tűnök daginak.
A gólyabálos képeken nagyon húsosnak nézek ki:
2013. nov. 16. 10:09
1/7 anonim válasza:
szerintem nem vagy dagi, hanem nem rád való fűzőt kaptál. Ennyi az egész:) nyugi
2/7 anonim válasza:
Kicsit husi vagy, de nálam ez simán belefér még, ha még jól is érzed magad a bőrödben, akkor minden rendben van :)
4/7 anonim válasza:
Dagi az abszolút nem vagy,max picit pocis. A ruha meg előnytelen. Nincs veled egyébként semmi baj,ez még bőven jó. Egyébként nem értem,miért baj,ha valaki nem deszka,hanem van rajta minimális plusz....... -.-
5/7 anonim válasza:
Hát van ott husi én tuti sportolnék valamit, de csak mert szeretem magam vékonyan. :D Főleg amennyit dolgoztam érte.
7/7 anonim válasza:
Első körben a fogalmakat tisztázzuk: hús=izom. Amivel problémád van, az legfeljebb zsír lehet, de ennyi még belefér és a ruha tényleg nem túl előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!