Apuc kérdése:
Fiúk mit gondoltok, kell még fogynom? KÉP lent
Figyelt kérdés
A képen nem én vagyok de hasonlo az alakom, a kulonbség az hogy nagyon sokat sportolok, igy nem vagyok ilyen lötyi pötyi :DD :) ...
Nálatok ez már a kövér kategoria ?
Járnátok még egy ilyen lánnyal vagy ez már túl sok ?
én kb. igy nézek ki :
Kort is írjatok légyszi !!!
19/l
2017. máj. 10. 18:17
1/17 anonim válasza:
Szerintem szexi ha ilyen az alkatod, sportolás mellett azért diétázol is? 21/f
2/17 A kérdező kommentje:
most kezdek ujra diétázni :)
2017. máj. 10. 21:04
3/17 anonim válasza:
Nekem ez duci, ami nem tetszik. De ha diétázol meg sportolsz akkor még full jó is lehetsz pár hónap múlva. Kitartást! 26/F
4/17 anonim válasza:
Maga nóóóóóóóóóóóóómális? :D Ez nem kövér, maximum nagyon kis husi van rajtad, ami még egészséges. Ne fogyj többet, attól csak gebének látszol majd :P
5/17 devil_inangel válasza:
Nem, szerintem most menj és ásd el magad! Soha senki nem járna veled ha így nézel ki :(
Ne viccelj már...remélem ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem és remélem nem fogsz fogyózni egyáltalán nem kell nem is értem mért is vetődött fel a kérdés.
Remélem nagyon boldog leszel.
Minden jót 20f
7/17 A kérdező kommentje:
Hát el se mondhaotm :DD milyen hhálás vagoyk a vláaszoloknak !!!
Köszönöm a válaszokat :) !!
2017. máj. 11. 12:48
8/17 A kérdező kommentje:
Hupsz.. tehát ... el sem mondhatom ,hogy miylen hálás vagyok a válaszoloknak.., nagyon köszönöm a válaszokat :)
2017. máj. 11. 12:49
9/17 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön az ilyen test;)
17f
10/17 anonim válasza:
hát ha olyan vagy mint a képeken akkor számomra sovány vagy 24/F nálam a alacsonyság meg a husiság a lényeg ami tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!