Mit gondoltok az alakomról? Kellene fogynom? 14/l
2012. nov. 5. 16:54
1/15 anonim válasza:
szerintem nemgáz. :D bár nem egy 14 éves kislány jut eszembe az alakodról..de szerintem nem kell se híznod se fogynod..:D
2/15 anonim válasza:
Ha mégegy jó alakú csaj megkérdezi itt, hogy mennyit kell fogynia, esküszöm, kiugrok az ablakon. xD :D
Nagyon jó alakod van, női szemmel nézve is, szép vékony vagy, irigyellek.
18/L
3/15 anonim válasza:
szerintem szép alakod van. Nem kell fogynod!!! :))
4/15 anonim válasza:
a feneked és a combod nagy a lapos hasadhoz képest. ne fogyj,hanem mozogj és csinos leszel.
5/15 anonim válasza:
Nekem sem egy 14 eves lany jut rolad eszembe, de semmi gond veled szerintem, jo vagy igy.
6/15 anonim válasza:
Most csak a dícséreteket várod ? Tudod te is nagyon jól, hogy nem kell fogynod.
7/15 anonim válasza:
tökéletes alakod van, étkezz egészségesen és mozogj sokat, hogy ez így is maradjon:)
8/15 anonim válasza:
Azt hogy egy 14 éves lánynak nem itt kéne magát mutogatnia.Már ha tényleg annyi vagy.
9/15 anonim válasza:
Ha fogyni akarnál sem nagyon lenne miből
10/15 anonim válasza:
Picit körte alakod van, de nem kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!