Mit gondoltok az alakomról? Mennyit kellene még fogynom az átlagos női testhez? (KÉP)
Figyelt kérdés
Már fogytam valamennyit, de nem látom reálisan magam... illetve elölről egészen tetszik, amit látok, de hátulról és oldalról borzasztó... szerintetek mennyire strandkompatibilis a testem? :D
nem szeretnék csontváz lenni, csak átlag testet, nem vagyok már tini, így nézzétek.
2012. jan. 23. 23:22
1/29 anonim válasza:
Szerintem simán mondható átlagosnak a tested!
2/29 anonim válasza:
Teljesen normális, nem kell fogynod. Amúgy meg ki lehet számolni a normális testtömeg indexet a magasságodból és jelenlegi tömegedből és megtudhatod, hogy hogy állsz.
3/29 anonim válasza:
max 3-4 kilót kell leadnod, és tornásznod sem ártana, amúgy egész jó alakod van
5/29 A kérdező kommentje:
hát ha azt kéne számolnom akkor bizony dagadtnak számítanék, így inkább a tükörnek hiszek, mint a BMI-nek. bár mostanában kicsit kezd cserben hagyni a reális önértékelés :D
2012. jan. 23. 23:32
6/29 A kérdező kommentje:
rendszeresen mozgok, heti 20-30-40 km-t futok, plusz edzésekre is járok.
2012. jan. 23. 23:32
7/29 anonim válasza:
a torna máshogy formálja a testedet, mint a futás, meg egyebek. a tornától, nyújtásoktól szebb izmaid lesznek és jobban karcsúsít.
9/29 anonim válasza:
fogyni már ne akarj, formásodni annál jobban : )
10/29 anonim válasza:
Picit fogyhatsz, de igazából két dologgal van csak gond: az egyik hogy a bugyi nem jó méret és csúnyán bevág, ezáltal kövérít, a másik hogy a combod, feneked nem igazán izmos, azért nem szép. Próbáld ki, hogy futás helyett biciklizel egy pár hónapot tavasszal, arra a részre igen hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!