Mit gondoltok az alakomról? Mennyit kellene még fogynom az átlagos női testhez? (KÉP)
Már fogytam valamennyit, de nem látom reálisan magam... illetve elölről egészen tetszik, amit látok, de hátulról és oldalról borzasztó... szerintetek mennyire strandkompatibilis a testem? :D
nem szeretnék csontváz lenni, csak átlag testet, nem vagyok már tini, így nézzétek.
Szerintem ez az alak átlagos. Ha valóban lefutsz heti 40km-t, akkor jobban oda kellene figyelned a kajára. Diétázz és az rendesen formába hozz. Igazán jó csaj leszel. Attól, hogy nem vagy tini még lehet jó az alakod, nem kell beérned kevesebbel.
Itt találsz diétát, jobb oldalt lent Tudatos Táplálkozásnál
Nem kell fogynod,ez így már jó.simán mehetsz strandra.
30/F
8.59 vagyok
Akkor további sikeres diétát. :)
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok!
Szerintem nekem is hasonló testem van, bár már párszor kiderült, hogy van egy kis testképzavarom :)
Megkérdezhetem, hogy hány cm és kg vagy? Meg esetleg megírnád a csípő- és a derékbőségedet, ha nem gond? Ja és hány éves vagy?
Nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy reálisan látom-e magam :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!