Mit gondoltok az alakomról? Kivi vagyok ki mit mond, kellene fogynom? :S Osszatok nyugodtan, de azért legyetek kíméletesek: D
mindig elfejtem hogy imageshack itt nem műkszik.
szóval: [link]
köszi: DDD
amugy 162/66 vagyok, de attól félek, ha fogynék akkor már a melleimből is fogynék, azt meg nem akarok, nagyon nem.
sztem menj el futni,mert elég combos vagy(már bocsi)
a melled le fog jönni mindenképp,már ha fogysz
De ari vagy:) de ez tényleg igaz, szóval én vagyok az élő példa arra, hogy egy kocka csokitól is tudok hízni két kilót:S elég szar helyzet és leginkább a lábaimmal nem vagyok kibékülve.Utálom a vádlimat, meg lehetnének picit vékonyabbak a combjaim.
Ja félreértés ne essék nem akarok nádszál vékony lenni, mert nekem nem az az ideálom, de azért na.
És az egyetlen ami visszatart a fogyástól a melleim mérete, nem akarok szúnyogcsípéseket a helyükre.
16:52-es válaszoló
ma is voltam futni, mindennap eljárok, meg baromi sokat edzek mellette, rubint rékázom, de a futástól úgy érzem csak még erősebb lesz a vádlim.
nem is szép a nagy cici,,hogy néz ki itt a jobb oldalon ez a reklám nő csupa szilikon és bődületes ronda.
Az szép ami természetes!!!Nálad semmi gond nincs!
Husi vagy, főleg fenéktől lefelé.
Azért nem fogyózni, hogy ne legyen kisebb melled és ezt kifogásként felemlegetni, szóval ez már tényleg a legalja. Egy nagyobb mell egy hájas testen nem menő és nem szexi, de ezt csak úgy megjegyeztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!