Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?

Mit gondoltok az alakomról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagyok olyan kövér, de kifejezetten vékony se vagyok. Főleg a hasammal nem vagyok megelégedve, mert nagyon kidudorodik. Elölről, még nem is olyan gáz, de oldalról nagyon látszik... kb. 3 hete felülésezek ( tudom, hogy még nem valami sok) és még nem nagyon látszik, de majd gondolom fog :) Elég kevés az önbizalmam, és nem is nagyon szeretek bikinibe lenni, nem igazán érzem jól magam benne, szoknyát meg egyáltalán nem szoktam felvenni, mert nincsenek szép lábaim. Mit gondoltok mennyit kellene még fogynom? És ha tudtok jó gyakorlatok, otthonra az is jó lenne :)

(az a csík csak azért van ott, mert előtte ültem, amúgy nincs ott )

Ja és tudom, hogy nem a legjobb képek, de ez van :D

L/16

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 30. 16:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hát csípőből, combból biztos kell fogynod sztem
2011. máj. 30. 16:18
 2/17 anonim ***** válasza:
31%

felüléstől nem lesz kisebb a hasad!Attól még a zsír ott marad.gondolom erre gondoltál fogyó alatt...

(Am. az nem stria inkább a hasadon?)

2011. máj. 30. 16:20
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
Hohó nekem pont az ilyen alakú lányok tetszenek! Sztem így tökéletes vagy <3
2011. máj. 30. 16:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szerintem járj el minimum fél-40 percet futni, biciklizni, és jó formában leszel:) emellé még csinálhatod a felülést, így lesz eredmény
2011. máj. 30. 16:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagy baj az alakoddal, a mozgás pedig még senkinek sem ártott meg.
2011. máj. 30. 16:27
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon hasonló alakom van mint neked :D

És tényleg attól,mert felüléseket csinálsz nem lesz laposabb hanem izmosabb,tapasztalat :D

Szerintem is járj el futni :)

OFF: Amúgy az ami a hasán van egyáltalán nem stria,az az üléstől van,nekem már egy éve van kb. és megkérdeztem szóval tuti nem :D

2011. máj. 30. 16:30
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is hasonló alakom van. Szerintem te kicsit vékonyabb vagy mint én, de nekem nagyon tetszik az alakod:)

alulról a 3. képen az oldaladon stirák vannak? Bocsi hogy megkérdezem de ott nekem is vannak:S

2011. máj. 30. 16:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló alakom van. Kb 3 hónapja csinálok felüléseket, de nem látok változást... akkor a felülésektől nem is lesz laposabb a hasam? :S Akkor mi tegyek/tegyünk?

15/L

2011. máj. 30. 16:49
 9/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat:)

És azok nem striák, csak rossz a kép :)

2011. máj. 30. 16:54
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

vááá normálisabb tárhelyre nem lehetne? fél óra volt, mire az összeset megtudtam nézni...

amúgy nekem bejön

2011. máj. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!