Mit gondoltok az alakomról? Kivi vagyok ki mit mond, kellene fogynom? :S Osszatok nyugodtan, de azért legyetek kíméletesek: D
Nem érzem kifogásnak ne haragudj.80 kilóból csináltam 66-ot, megszenvedtem rendesen.jelenleg 80B-sek a melleim, 96-os mellbőséggel és az arányaim, ha vékonyabb leszek, akkor se fognak változni.
Marad az a felállás, hogy vékony felsőtest, vastagabb alsó, ez soha nem fog megváltozni, akárhány kiló is legyek.
Nem értem miért baj, ha féltem őket, így se nagyok.
hát a melled valószínűleg kisebb lesz - de a hasad is, és az azért kárpótolni fog. Mellesleg a márványoszlopokból is előbukkanhatnak formás, női lábak, ami megint csak nem hátrány. És a karod sem lesz ennyire kidobófiús...
Én bő 10 cm-rel vagyok magasabb nálad, ugyanennyi kilóval, és az igazat megvallva van rajtam 4-5 kiló felesleg...
Szerintem jó alakod van, nem is kell sokat fogyni, csak egy keveset a combodra...csinálj lefekvés előtt 15-20 gugolást naponta =)
meg menj el futni =)... kajával csak mértékkel =)
azért csalsz a képen, mondjuk ha csípőre tett kéz helyett leengednéd szorosan a tested mellett a kezed, akkor fogadni mernék, hogy a felkarod is sokkal előnytelenebbül mutatna...
Nem vészes az alakod most, de te magad írod, hogy hízásra hajlamos vagy... most képzeld el, hogy mi lesz, ha véletlen valamilyen okból nem tudsz az étkezésedre odafigyelni, vagy nem lesz elég időd mozogni - ha erre felszedsz 3 kg-ot, már az sokat fog rontani az összképen... Én a helyedben fogynék még, van miből.
: DDDDDD
remélem azt törlik már lassan, mmint a képet, írtam mailt.Nem akarom benthagyni már ez is több idő, mint terveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!