A Királynő! Mi a véleményetek a tegnapi nyertesekről és az egész műsorról?
Egyetértek, ez a "műsor" egy nagy rakás sz*r volt.. és miért nem péntek este volt?:O Miért csütörtökön?..na mind1..az sem változtatott volna rajta.. az az orosz ge*i nem értem mit keresett ott:D..bűnronda szegény..a babinyecz számomra átlagon aluli...török zsanett is vmi okádék..XD vida nikivel egyetemben.. meg volt még egy, egy falfehér bőrű:D:D istenem, azon mennyit röhögtem:D..és még azt nyilatkozta, hogy ő büszke a bőrszínére! :D.. Dobó Ági? :D Átlagon aluli(N) nem érdemelte meg, hogy ő nyerjen..nem ő volt a legszebb, és volt egy válaszoló, aki azt írta, hogy szeretnénk mi annyira szépek lenni, mint ágika smink nélkül egy többnapos buli után!:D ez jó vicc... hát képzeld, én sokkal szebb vagyok!;)
Nekem BÉRES EVELIN tetszett a legjobban!:)
azt is nézzétek ám, hogy a kommunkikációs készséget is meg egyéb más dolgokat is néznek..nemcsak a szépséget..
amúgy szerintem a műsorvezetés a műsorokkal együtt nagyon gáz volt..
amit a lányok ott bohockodtak tánc helyett..
és voltak szép lányok.. de valóban nem ez a 21 lány Magyarországon a legszebb.
az a csaj aki 3. lett ő inkább modellnek való- simán lehetne profi modell de nem szépségkirálynőnek való..
valaki irta h majdnem h rosszul lett h nem ő lett a királynő..hát igen én is így vettem észre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!