A Királynő! Mi a véleményetek a tegnapi nyertesekről és az egész műsorról?
12:25nek igaza van
Breusz Ljubov valóban nem királynős,de modellnEk tökéletes.
én néztem róla több fotót(IWIW.pl.)és tényleg van benne valami.
nekem Kocsis Dorottya volt A KIRÁLYNŐ!
Jennifer a kedvenceim között volt, így örülök, hogy ő is nyert. Szerintem bár nem a legszebb lett a királynő, de akárhonnan nézzük szép nő nagyon. Tavaly nekem Orsi nagyon nem tetszett, de mikor nyert a az a csillogó tekintet és az az arc...abban a pillanatban megkedveltem és az elmúlt egy év alatt csak még inkább szimpi lett.
Remélem a mostani Királynővel is ez lesz.
A szőkék között egy volt, aki nekem tetszett Farkas Grétitől kirázott a hideg. Farkas Zsuzsa bár nem volt számomra kimondottan szép eszméletlenül erős kisugárzása volt. Pocsai Ágota volt a másik kedvencem, szerintem simán a 3 között lett volna a helye.
Akiknek szerintem nem kellett volna a 21-be kerülni: Breusz Ljubov(bár ő nagyon szimpatikus volt, mikor beszélt), Farkas Gréta, Merczinger Barbara, Pásztor Krisztina, Török Zsanett, Vizinger Diána.
A műsor elég lapos volt, nem kicsit erőltették magukat a műsorvezetők(főleg Hujber). Végülis mindegyik lány valaki kedvence, valakinek a legszebb és szerintem mindenki előtt tiszta és világos, hogy sokkal szebb lányok is szaladgálnak az utcán smink nélkül is!
Sztem nem a legszebb nyert!Oké, mki szép, de Ágikánál sokkal szebbek is voltak!
De az a lóarcú rövidhajú csaj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(aza fekete, orosz)
1.Nekem az egész műsor úgy ahogy volt nem tetszett...
azok a produkciók és azok az előadók nem illettek egy királynőválasztáshoz..
2.A felhozatal silány vol,tavaly legalább voltak szépek,de itt különösen egyik sem fogott meg.
3.Mégis úgy hiszem a legszebb Béres Evelin volt,aki még nézezz is ki valahogy,olyan egzotikus szépség.
4.Dobó Ági a lány a szomszédból..ennyi jön le amikor meglátom.
Köszönöm a válaszokat!
Egyetértek a többséggel, hogy nem voltak olyan huuu de szép lányok. Csipa engem is katasztrófa volt. Nekem is Béres Evelin tetszett a legjobban.
Ági nekem egy egyszerű lány, az utcán smink nélkül nem venném észre. De hát Ő a valakinek a valakije.
Azért sok sikert mindegyiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!