Jelentkezhetek 2011-ben A Királynő választásra?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már, hogy induljak egy szépségversenyen, én is nagyon szeretnék, de úgy gondolom nincs hozzá elég jó alakom. Egy ideje elkezdtem tornázni, keveset eszem, hogy addigra vékonyabb legyek. Hosszú festett fekete hajam van, fekete szemeim, az arcommal nincs gond. Viszont 165 cm vagyok és 60 kg. Szerintetek lehet esélyem?2010. nov. 26. 14:09
1/7 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok.
2010. nov. 26. 14:11
2/7 anonim válasza:
Hát... így nehéz megmondani. Ha saját magam veszem hasonlítási alapnak, akkor ne indulj:p Én is 165 vagyok, és 55 kiló, de így se mernék. az arcommal nekem sincs gond.
Persze ez mind nem számít, hiszen nem vagyunk egyforma csontozatúak...
Lényeg, hogy te hogy érzed? Meg tudnád állni a helyed a többi magas vékony nő között? Ha magabiztos vagy, akkor nem lesz gond, hiszen ha te szépnek érzed magad, már az is meglátszik/megérződik valaki kisugárzásán, ami nagyon fontos:)
Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Hát így még én sem mernék indulni, de addig még van kb. fél év és az alatt remélem ledobok egy 5 kilót ha ennyit edzem és keveset eszem.
2010. nov. 26. 14:27
4/7 anonim válasza:
edzeni és rendesen enni kéne...de ostoba szépségversenynek ne rendeld alá a fontos táplálkozást.:/ nem éri meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Eszem mindent, amit eddig, kivéve a cukrot, meg kenyeret is csak teljes kiörlésűt, csak kevesebbet, vagyis inkább lasabban eszem, mint eddig és így hamarabb érzem, hogy jóllaktam. Nem eszem pukkadásig, mint azelőtt:)
2010. nov. 26. 14:42
6/7 anonim válasza:
És hol lehet indulni? Én is megyek;) vagy 162cm az már nagyon alacsony?47kg csontjaim kilátszanak
Szerintem nyugodtan indulj nem kell annyira vékonynak lenni ha szép vagy és jo az alakod
7/7 anonim válasza:
Az egész verseny egy nagy bunda, hidd el:((( Nem tűnt fel, hogy soha nem a legszebb lányok nyernek a végén? (vagy csak ritkán). Az a másik, hogy a huszonpár döntős lenne a legszebb a többezer jelentkezőből?:((( sajna kamu, ami szomorú. Meg azért ide általában 170 cm körüli, vagy magasabb lányok jelentkeznek. Nekem eszembe se jutna, pedig magas is vagyok, meg vékony is, sminkkel meg bárkit széppé lehet tenni... de minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!