Szerintetek igaza van anyumnak?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyok a melleim 13 éves létemre.. :( anyum azt mondja hogy öröüljek neki hogy ekkorák. De sok 20 évesnek nincs ekkora melle..oO Sőt. Sok felnőttnek nincs ekkora. És nagyon zavar. Cikiztek is miatta de mostmár nem szerencsére.. Mindig kardigánokba járok hogy elrejtsem. Örüljek neki télleg..?o.o2010. máj. 11. 14:31
11/22 anonim válasza:
én pl irigyellek
-Tudod, hogyan kell leszólítani a kis mellű lányt?
-Sehogy.
12/22 anonim válasza:
Örülj neki.. Örülnék ha nagy lenne. 18 éves létemre olyan kicsi.. Szinte nincs is. Irigylem azokat a barátnőimet akiknek van mellük. Nekik könyebb is a pasizás. Hidd el ez csak jó! Nagy mellel minden könyebb az életben..:DDD
18/L
13/22 anonim válasza:
még jó, hogy örülj. 15 vagyok tudod mit meg nem adnék nagy mellekért? ne rejtsd el de persze ne extranagy kivágásokban hord :) örülj neki h isten neked ilyet adott :D
14/22 anonim válasza:
Természetesen örülj neki:) majd a lelked is érni fog, előbb-utóbb utoléri a tested, és nem is fog zavarni:) addig meg hordj olyan ruhákat, amik nem a melleidre hívják fel a figyelmet. Szóval kerüld a kivágott felsőket, és hordj szoknyát, akkor inkább a lábaidat fogják bámulni:)
15/22 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, csak figyelj oda, hogy pl ne mozogj melltartó nélkül(gondolom nem akartál), mert lógni fognak. mondjuk a nagy mell hamar lóg...de ez is egyénfüggő
17/22 anonim válasza:
Szerintem ne járj kardigánokba, és ne rejsd el őket! feszülős topp!
18/22 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, 80/B-C a méretem.Én is utálom,főleg,h oszt.társaim még A ill. AA-nál tartanak.Na most engem is cikiznek hetente kb:2-3x De már megszoktam.Remélem később változik majd ez. :((
19/22 anonim válasza:
én is így vagyok vele(A) nekem is nagyok.14 vagyok. és kajak leakartam szívatatni:'D
amugy kezeld ne el rejsd hanem mutogasd de csak akkor ha szép formásak (: én is azt csinálom olyan felsőbe járok ahol látszik h igen is van mivel büszkélkednem:'D
örülj neki:'D
20/22 anonim válasza:
Én 16 vagyok és nekem is elég nagyok. Nekem már a hátam is szokott fájni néha... 90 C/D-t hordok :S Ráadásul vékony vagyok, és eléggé idegesítő hogy L-es felsőket veszek, nadrágból meg s-est, xs-est :DD Ne szégyelld egyáltalán! Akik csúfolnak, azoknak meg biztos még melltartóméretük sincsen... :D Pár év múlva tuti jobb lesz, utolérnek a többiek :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!