Szerintetek igaza volt anyumnak?
Tegnap dumálgattunk és feljött valahogy hogy ki mennyit van távol a párjátol.Hozzámvágta hogy mi össze vagyunk nőve,nem tudunk meglenni egymás nélkül.
8éve élünk együtt ebböl 8napot aludtunk külön nagyrészét korház miatt(szültem).
Tényleg igaza volt vagy más is ilyen kötödős?Ti mióta éltek együtt és mennyit vagytok külön?
30 éve vagyunk házasok. De nem vagyunk összenőve. Van olyan,amikor valamelyikünknek külön programja volt,vagy van.
Ez nem külön bulizást jelent,csak nem mindig közös program.
Nem szabad rátelepedni a párunkra,mert az hosszútávon nem fog működni. Mindenkinek kell egy kevés szabadság.
Nem telepedtem rá Ő sem rám,egyszerüen ilyenek vagyunk.
Volt hogy el kellet mennem a barátnőmnek segiteni egy lakodalmi készülődéshez,ugy volt hogy 3nap után jön uánnam,másnap beállitott hogy jött segiteni.Ha neki kellet sokaig meloznia és nem birt hazabuszozni akkor én mentem utánna a városba és anyoséknál aludtunk.
Nincs ezzel gond,csak azt hittem ez tök átlagos.
Háát, ez tényleg elég összenőttnek hangzik.
Mi négy éve élünk együtt, és nem tudnám megmondani, mennyit aludtunk külön, sokat. A szülőket nem mindig együtt látogatjuk, akkor külön alszunk. Ha bulizni megyünk, általában külön mivel külön baráti körünk van, sokszor nem megyünk haza, hanem benn alszunk a városban valamelyik barátnál. Nyaralni is szoktunk külön (is) menni.
Nálunk nagyon bevált ez, hogy sokat vagyunk külön, mindenkinek megvan a saját élete a közös mellett. Szerintem pároktól is függ ez a dolog, biztosan van olyan pár, ahol jobb, ha együtt alszanak mindig.
Mi 21 éve vagyunk együtt,és kb 8 éjszakát töltöttünk külön. Ebben volt két alvós céges buli, és egy szülés. :)
Szeretünk együtt lenni.
Hát az ő szempontjából igaza volt, a tiedből nem. Különbözőek vagyunk, mindenkinek másak az igényei, mindenkinek más a természetes.
Párom hobbija megkívánja a többnapos utazást, amit én nem mindig kívánok a hátam közepére se. Iszonyatosan bosszant, hogy ilyenkor ő is lemondja inkább, mert nem tud nélkülem meglenni (főleg aludni) 1-2 napig sem. Na én ettől néha azt érzem, hogy megfulladok. Én szeretném, ha elmenne nélkülem is. Nekem ez jelent némi változatosságot.
Anyuék teljes pánikban voltak, amikor Aput éjszakás munkára is beosztották. 2 hetente 2-3 napot éjszakázik, de az eleje kínszenvedés volt mindkettő számára.
Na csak azért írtam ezt le, hogy lásd mindenki másképp van ezzel. Szerintem egyik se rossz.
Szerintem ne érdekeljen mit mondanak. Ha egyikőtök sem erőszakolja rá magát a másikra, akkor nincs ott gond. Ha szükségetek lenne egyedüllétre azt úgyis éreznétek.
Engem 1 valami szokott idegesíteni. Nővérem és a párja szokása. Évente egyszer megyek haza egy hétre, akkor tök jól esne kidumálni magam a családdal. Ők is "össze vannak nőve", ami nem gáz. De ha csak pár órát vannak is külön, akkor is felhívják egymást v 15-20 percre. Ebben csak az a rossz, h nővérem azonnal ugrik a beszélgetés közben a telefon után és nem megkéri, h beszéljenek 10 perccel később, mert épp témában vagyunk, hanem otthagy minket.
Én is fel szoktam hívni a párom, mikor otthon vagyok, de azt kb este, amikor már mindenki fürdik, tv-zik és nem lógunk sokat a vonalon.
08:00
Azért ez durva.Nekem szükségem van arra hogy csak anyummal dumaljak ilyenkor hazamegyek otthon vagyok pár orát,a páromnak nincsenek ilyen igényei a szülei iránt.Azért ha eljönnek hagyom őket kicsit hármasban hátha kialakul valami beszélgetés,de nemigen szokott,ugy néz ki ő csak felém ilyen ragaszkodós én a családomhoz is ragaszkodom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!