Szerintetek igaza volt anyumnak?
Figyelt kérdés
Tegnap dumálgattunk és feljött valahogy hogy ki mennyit van távol a párjátol.Hozzámvágta hogy mi össze vagyunk nőve,nem tudunk meglenni egymás nélkül.
8éve élünk együtt ebböl 8napot aludtunk külön nagyrészét korház miatt(szültem).
Tényleg igaza volt vagy más is ilyen kötödős?Ti mióta éltek együtt és mennyit vagytok külön?
2011. jún. 16. 07:34
11/11 anonim válasza:
Sztem a két ember alaptermészetétől függ. Én nem ítélem el azokat, akik nagyon kötődősek, azokat sem, akiknek kell minden évben pár nap külön...
én pl. az a kategória vagyok, akinek szüksége van néha a "kreatív magányra", a saját szférára... így el tudom képzelni, hogy majd ha komoly kapcsolatom lesz, akkor is legyen némi idő, amit csont egyedül töltök :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!