Miért kell kiakadnia ezeken a dolgokon anyumnak? Vagy igaza van?
Általában 2 dolog miatt b@szogat..
1. Naponta mosok hajat. Na ez nála kiver minden biztosítékot -.- Egyszerűen nem tudja megérteni, hogy miért mosom naponta, pedig hányszor elmondtam már neki, tök normális hangnemben, ő mégis kiabál velem...
2. Már kb 20 éve cigizik, szóval nem érzi annyira jól a szagokat, mint én. Ha megromlik valami a hűtőben és én azt már nem akarom megenni, mert én érzem azt a romlott szagot, akkor rám erőlteti, hogy annak márpedig semmi baja.. De bezzeg amikor megkóstolja, akkor már szerinte is romlott -.- Ilyenkor persze nem kér bocsánatot...
15/L
A hajmosásban igaza van.
Miért?
- minél többet mosod, annál zsírosabb lesz, és idővel baromira fog hullani, alig lesz hajad.
- feleslegesen pazarolsz (sampon, víz, esetleg áram is)
Étel:
Akkor ne edd meg, de lehet azt normálisan is közölni, hogy fura illata van. És a valami rossz illatú, romlott és a lázadó vagyok minden vacak közöt van különbség!
Igaza van anyukádnak. Nagyon árt a hajdnak és főleg a fejbőrödnek a naponkénti hajmosás, a rákent mindenféle meg különösen,még ha ez ma divat is a tiniknél. Elég hetente egyszer mosni a hajadat.
A romlott ételt pedig ne edd meg,ja valóban romlott,nem csak te vagy finnyás.
Anyukád miért kérne tőled bocsánatot? Nem a gyereked,hanem az anyukád,aki eltart téged!
Hát bocsi, hogy nem eszem meg ami romlott, mert nem maradhatok itthon, ha hasmenésem van..
Hajat mosni meg azért, mert baromira büdös lesz nap végére. BP-n lakok, főút mellett várom a buszt kb 20 percen át, ráadásul suli wc-be mindig olyan cigiszag van, hogy majdnem megfulladok..
a másodikban tök igazad van.
de viszont a hajmosás témában, bár azt nem írod miért mosod naponta a hajad, de nem szabad nagyon tönkre teszi a hajat a sok hajmosás. hetente max 2szer szabad
Hát b@sszátok meg magatokat...ha nekünk csak annyi gondunk lenne ...
am a sok hajmosás káros a hajra...gondolj bele minden nap rákensz egy jó adag vegyszer...az a sampon sem 100%-ban természetes amire kiírják hogy 100%-ban természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!