Miért nem tudom ezt anyumnak elmagyarázni?
Figyelt kérdés
Anyumnak már kétszer volt trombózisa és syncumart kell szednie. Emelet cigizik is (20 éves kora óta). Sajnos egyre több baj jön neki elő. Például vizesedik (meg van dagadva az arca) akkor a lába visszeres, és elégé meg van dagadva. Próbáltam már rávezetni, vagy a szemébe mondtam, hogy ha letenné a cigit, akkor nem mondom hogy nem lenne baja, de kevesebb lenne. Ő ezt nem hiszi el nekem, és azt mondja hogy minden "örömtől" meg akarom őt fosztani. Hogy mondjam el neki úgy hogy felfogja? Vagy hadjam mert az ő egészsége?2011. aug. 18. 21:12
2/5 anonim válasza:
semmit nem tehetsz. ha neki így jó? anyósom 100 kg lassan,szinte naponta orvosnál ül,de semmit sem hajlandó változtatni.
3/5 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban csak szomorú történetem van.
Én anyukám 6 éve meghalt.Hogy miért?A cigi..Lánc dohányos volt, és álmában szívrohamot kapott.Érszűkülete volt, alig bírt már járni, és hiába mondtuk neki..nem hallgatott ránk!! :(
Ha más nem, ezt mutasd meg neki, hogy mit írtam, mert életem legszörnyűbb dolga az, hogy 17 évesen el kellett veszítenem az édesanyámat!!!
Mond el neki, hogy nem szeretnéd el veszíteni!És mond el neki, hogy fájdalmat okozna neked!
De ne feledd, egy dohányost nehéz befolyásolni, mert ez is egy drog, csak legális drog.
4/5 anonim válasza:
A cigi nem befolyasolja sem a visszereket,sem a vizesedest. Nem biztos,hogy kevesebb baja lenne,ha letenne a cigit.
5/5 anonim válasza:
én csak 14 éves lány vagyok de együtt érzek veled mert anyukámnak ugyan az a baja csak ő soha nem cigizett viszont nem vigyáz magára ... neki a lába iszonyatosan vizesedik . és vizhajtót szed . de ha nem szed vizhajtót akár le is állhat a szive mivel a viz rá megy a szivére . én anyumnak elmondtam amit érzek hogy nekem és a nővéremnek még nagyon sokáig szükségem van rá és neki még fel kell nevelnie . és igy megértette .. egyébként hány éves vagy?? :) ja és azóta hogy ezt elmagyaráztam neki azóta rendesen szedi a vizhajtót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!