Mit mondjak anyumnak?
Figyelt kérdés
Elég zárkózott vagyok, de idegenekkel jól elbeszélgetek, ha nincs velem ismerős, pl.: családtag. Holnap anyum megy állásinterjúra, én pedig diákszövetkezetbe, de a fenti ok miatt nem szeretném ha velem jönne. Hogy mondjam meg neki, úgy, hogy ne azt értse belőle, hogy "szülővel ciki bármit is csinálni".2011. jún. 16. 13:59
1/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy inkább egyedül mennél. Meg fogja érteni.
2/6 anonim válasza:
Anyu, most, hogy dolgozom, szeretnék önállósodni is egy kicsit.
3/6 anonim válasza:
Ez ismerős! :)
Családtag vagy barát jelenlétében én is sokkal sutább vagyok, alig "merek" megszólalni is.
Szerintem mondd meg neki, hogy ezt szeretnéd egyedül elintézni, mert úgy sokkal határozottabb vagy.
De pl megvárhat odakint, vagy ilyesmi, és akkor kísér is, meg nem is.
:)
4/6 anonim válasza:
Második válaszoló. Ki is dolgozik? Az anyukája megy ellás interjúra.
szerintem mond meg neki az igazat, hogy téged flusztrál a közeli hozzátartozók jelenléte. És így könnyebb ha egyedül mész.
5/6 anonim válasza:
"Ezt szeretném önállóan elintézni!"
6/6 anonim válasza:
Mond azt neki, hogy bele kell így is úgy is idővel szoknod abba, hogy egyedül is el tudd intézni a dolgaidat, ki tudj állni magadért. Szóval ha nem gond, akkor egyedül mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!