Mit mondjak anyumnak? :/
Nincs egy állatmenhely vagy valami a közeletekben??
Egyébknt hol laktok??Ha Debrecen környékén tudok segíteni ... (Hajdúböszörményi vagyok, az itteni menhelyen minden cicát befogadnak...Tagja vagyok!)
Szia!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de valamilyen szinten anyukádnak igaza van. Egy macska is sok kötelezettséggel jár, és ha minden macskán megesik a szíved amit találsz, akkor végül többszáz macska lenne nálad is, meg nálam is. :)
Persze, nemes cselekedet az hogy macskákat mentesz, de a szüleiddel ne szállj szembe. Inkább kérd meg hogy amíg nem találtok valami menhelyt a macska számára hadd maradjon nálatok. Aztán ki tudja, lehet hogy ez a dolog teljesen kimegy a fejéből, és végül nálatok marad. :)
De viszont ha találtok egy menhelyet, inkább adjátok be a macskát, jobb élete lenne mintha ki lenne rakva megint az utcára.
És hogy meggyőzd? Ez jó kérdés, nem ismerem anyukádat. :D Példálozz azzal, hogy mennyivel jobb lesz a macskának hogy ha a testvére is ott van, mennyivel kellemesebben érezheti magát mindegyik macska (mivel hát ha annyira nem, de társas lény a macska is!).
Ha van valami fejlemény írd le, olvasni fogom. :)
Sok sikert mind neked, mind a cicáknak!
Nem egyszerű...utolsó kettőt is megértem, de anyukádat is.
Amíg a szüleiddel élsz, ők tartanak el, és azt mondják, hogy nem vállalnak több háziállatot, akkor fogadd el a döntésüket.
A legtöbb gyereknek egyáltalán nem engednek háziállatot tartani, Neked pedig már így is van 2 cicád.
Tudom, hogy sajnálod, de a legjobb, amit tehetsz, hogy csinálsz róla egy fényképet, és a neten mindenhol kirakod, hogy gazdát keres...
"Nincs egy állatmenhely vagy valami a közeletekben??"
Egyetlen egy van, viszont az csak és kizárólag kutyákkal foglalkozik. Amúgy én Pécs-mohács környéki vagyok :( Debrecen sajna nagyon messze van.
Igen, én pont a hideg miatt féltem. Ha nem hallottam volna, hogy ilyen-olyan hideg és hó lesz, akkor valószínű, hogy a másik cicát is otthagytam volna. :/ Amúgy csak az a kérdés, hogy mi legyen a kezdőszövegem. Az itthoniak szerencsére olyanok, hogy ha már itt van a macska, akkor nincs szívük elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!