Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit mondjak anyumnak? :/

Mit mondjak anyumnak? :/

Figyelt kérdés
Pár napja hazahoztam egy cicát az utcáról, azonban láttam, hogy van 1 testvére, akit még senki sem vitt haza. Jelenleg 2 macskám van és hazaszeretném hozni harmadiknak azt a másik cicát, de anyum a 2. cica után kiakadt és azt mondta, hogy többet nem hozhatok :/ Mivel vehetném rá mégis, hogy befogadhassam a másik cicát?
2010. okt. 29. 15:35
1 2
 11/18 Lost.Star. ***** válasza:
Takaríts ki, hozz jó jegyeket a suliból, fogadj szót s ne légy boldog, elöbb utobb észreveszi
2010. okt. 29. 17:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 kommentelőnek nagyon szépen köszönöm! :) Ezek közül az egyik csak működni fog...
2010. okt. 29. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben felmarkolnám a cicát egy dobozba, és kivinném a piacra. Kiraknám, hogy ingyen elvihető, és valószínű, hogy kelleni fog valakinek. Estleg beszéld meg az illetővel, hogy meglátogatnád, vagy küldjön képet róla.

Piac nap biztos van nálatok is...?

2010. okt. 29. 20:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! Ha Pécs környéki vagy vidd ki a pécsi vásárba vasárnap!!!!! Én is ott szereztem be a 2 macskámat :)
2010. okt. 29. 20:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja és ismerem a Misinát, tényleg nem veszik be a macskákat :S Elég gáz, pedig az egyik legnagyobb egyesület, rengeteg pénzük van... Sokan szídják itt erre felé a Misinát, hogy az állatok nem vmi jól vannak tartva, pedig pénz lenne bőven, na mindegy...Próbáld meg a vásárcsarnokot!
2010. okt. 29. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
:D A vásár jó ötlet. Vasárnaponként tényleg van, csak sajna nem tudom merre :/ Majd megkérdem.
2010. okt. 29. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:

MOndd meg, hogy csóri ott fog megfagyni, vagy elüti valami, úgy sajnálod, hogy testvérkéjét elhoztad, nem tudsz aludni, legalább ideiglenesbe hadd hozd el, és hirdeted, meg keresel gazdát, de hát szegény magán nem tud segíteni.

én így hoztam hármat, apám velük együtt akart kidobni, utána egy gazdajelölt sem felelt meg neki, végül az összes rajtunk maradt, most meg kikíséri őket wczni, mert magukba nem mennek, ha hideg van, meg ha nem jönnek haza, mikor ő haza ér, akkor már telefonál, hogy mikor láttam utoljára. :)

2010. okt. 30. 04:14
 18/18 A kérdező kommentje:

"csóri ott fog megfagyni"

=D Ez aranyos megfogalmazás xD

Amúgy köszi. Jó ötlet! ^^ Megpróbálkozom majd ezzel is.

2010. okt. 30. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!