Miért kell kiakadnia ezeken a dolgokon anyumnak? Vagy igaza van?
Általában 2 dolog miatt b@szogat..
1. Naponta mosok hajat. Na ez nála kiver minden biztosítékot -.- Egyszerűen nem tudja megérteni, hogy miért mosom naponta, pedig hányszor elmondtam már neki, tök normális hangnemben, ő mégis kiabál velem...
2. Már kb 20 éve cigizik, szóval nem érzi annyira jól a szagokat, mint én. Ha megromlik valami a hűtőben és én azt már nem akarom megenni, mert én érzem azt a romlott szagot, akkor rám erőlteti, hogy annak márpedig semmi baja.. De bezzeg amikor megkóstolja, akkor már szerinte is romlott -.- Ilyenkor persze nem kér bocsánatot...
15/L
Forrás: [link]
De írd be a google-ba, hogy hajmosás naponta, kiad ezer meg egy cikket, hogy semmi bajod nem lesz. Basszus, ha naponta fürdesz lekopik a bőröd? Gondolkodni, emberek.
Köszi :)
Bár szerintem veszek ilyen szárazsampont is, mert a kezemet minden éjjel be kell kenni nagyon zsíros krémmel, és hiába húzok rá kesztyűt, néha kerül a hajamra is . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!