Szerintetek igaza van anyumnak?
Gondolj arra, hogy akinek meg kicsi van, az irigyli tőled. Nekem sosem volt nagy mellem, pár osztálytársamnak meg már a te korodban is elég nagy volt. Én mindig őket irigyeltem, ők meg engem :) Kevés olyan nő van, aki meg lenne elégedve a melleivel.
Viszont szerintem próbálj velük barátkozni, nem rossz dolog ha nem vagy lapos :)
örül neki:) sok kicsi mellű lány szeretne nagyobb melleket:)
még most lehet úgy érzed, nem jó meg minden...
később neked is tetszeni fog:)
szerintem is örülj neki!!! Nagyon szép és nőies ha egy nőnek szép a dekoltázsa. Egy pár év múlva majd értékelni fogod te is, a legfontosabb hogy fogadd el magad és barátkozz meg azzal amit a természet adott neked!
Gondold el, ha deszka lennél,annak örülnél?
Nos akkor te ugyanúgy jártál mint én..Amikor általános iskolás voltam nekem már szép nagy melleim voltak míg az osztálytársaim többségének csak akkor kezdett fejődni...Elég szégyenlős voltam e miatt,és én i hátránynak éreztem a nagy melleket. Pl: soha nem hordtam 2 részes fürdőruhát,nem vettem fel ujjatlan pólókat mert azok még jobban nagyították..torna órán szigorúan melegítőfelsőben tornáztam,hogy az idétlen fiúk ne engem bámuljanak állandóan..Szóval volt kellemetlen élményem is..De amikor 16-18 éves lettem még mindig szép nagy mellű,csini lány voltam,és állandóan udvaroltak a srácok..Ha tetszett egy srác vagy éppen úgy éreztem,hogy az illetőbe szerelmes vagyok,már jártam is vele..Hiszen minden fiúnak tetszett,hogy "jó nője van"..Később már nem okozott gondot,mert felnőttként már tudja az ember kezelni a helyzetet,és a felnőtt nőknél nem lógtam ki a sorból...
Szóval lesznek még kellemetlen tapasztalataid,de lesz idő amikor kimondottan örülni fogsz a szép nagy melleidnek..
(tudom,tapasztalat)
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!