Hogyan mondjam anyumnak, hogy vigyen el kozmetikushoz?
Mit szedtél magadnak? szemöldököt, epret, stb.? :D Hiányos info.
Amúgy egyáltalán nem ciki, én pl. kamaszkoromban 1 évig jártam kozmetikushoz, mire helyretette a pattanásos arcbőrőm, és megérte, mert azóta sem volt soha gondom vele.
Jóanyádnak mondani meg végképp nem gáz.
Amúgy pont így: "Anya figyelj, szeretnék elmenni kozmetikushoz ezt meg ezt csináltatni, ezért meg ezért". Ilyen egyszerű. Nem fogja leharapni a fejed, ne félj :D
én így mondanám: csátu, vigyé má e kommenikushó
te?
ebben nincs semmi ciki, alap ápoltság, eg ynő aki ad magára jár kozmetikushoz.
anya, szeretnék elmenni kozemetikushoz, akár a zsebpénzemből is fizetném, légysziii..
mondjuk az én anyám mindent megenged és én úgy mondtam hogy anya elmegyek kozmetikushoz..meg ilyenek
Amikor jó kedve akkor oda állsz elé és megmondod hogy elszeretnél menni kozmetikushoz és ennyi :)
és úgy csináltam hogy mikor ő ment akkor szóltma neki hogy nem e mehetnék vele mert nekem is már kikéne szedetni :) azt mondta hogy persze..jah és nem rég mondtam neki hogy jó lenne gyantáztatni a hónaljam aztmondta hogy majd elvisz :) 14/L
Eléállsz, megkéred. Ebben semmi ciki nincs, nyugi.
Ha van pénze, nem hiszem, hogy megiltaná. xD
(amúgy azért a kozmetikus nem alap ápoltsági dolog, valaki lehet attól ápolt és igényes, hogy nincs havi 4-5ezre kozmetikusra...)
Anyu,írass be kozmetikushoz. Köszi szeretlek. *puszi*
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!