Hogy szoljak anyumnak, hogy mennék kozmetikushoz?
mennyi idős vagy?
amikor ő megy,kérdezd meg,hogy nem e mehetnél vele.ha nem jár,akkor meg mondd meg neki,hogy nagyon megerősödött,ki szeretnéd próbálni a gyantát.
Mennyi idős vagy? az fontos szerintem is.
Egyébként nyugodtan mondhatod neki, ez nem ciki odajárni.
Ha másképp nem, akkor itt van pár tipp ;)
- mondd, hogy suliban beszóltak a tesiórán a lányok, hogy neked milyen szőrös a lábad.
- járkálj anyud előtt rövidnadrágban és topban, hogy lássa, milyen szőrös vagy :D komolyan, én is ezt csináltam és másnap mondta, hogy kellene már nekem venni szőrtelenítő krémet lassan. Mondom hát ja :)))
Egyszer ülj le anyuddal, amikor van ideje és mondd neki, hogy szeretnéd kipróbálni a lábgyantát kozmetikusnál. Vagy előtte kérdezgesd, hogy ő gyantáztatott-e már, és milyen volt stb.
Én anyukámmal se lehet semmiről beszélni, ráadásul ő mindig csak hallgat. Semmire nem mond semmit. Gondolhatod.. :)
Én azt szoktam, hogy odaállok elé, hogy Anya beszélnünk kell! aztán mondom, hogy mi a gond. Néha vitatkozunk, de végül mindig meggyőzöm ;)
Bár nem ismerem anyukádat, de szerintem ez olyan téma amit ne lehetne simán felhozni!
Bátran kérdezz rá, h nem baj-e, ha kipróbálod?!:D
Lehet vele mindenről beszélni, mindíg mondja, hogy mindent beszéljek meg vele, vegyem ugy mint egy legjobb barátnőt. De nekem ez mégse megy. Biztos engedné hogy menjek én is, mivel ő is mindig jár meg minden, csak nekem kicsit ciki. Nemtudom minek, hisz nagyon sokmindent megenged nekem. Mégis kicsit kellemetlen, hogy most elé álljak és mondjak neki bármit is. Sok más közt ezt is. :S
Amúgy meg 16 éves vagyok, de hogy ne legyen sima a lábam 'belehalnék' szóval akkor inkább már a borotva. :DDD
ha mindent meglehet vele beszélni,akkor ülj le vele,és mond el mire gondoltál! ha ő is jár kozmetikushoz,meg fogja érteni:)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!