Hogyan hízzak bokára?
Figyelt kérdés
Híznom kéne a bokámra mert nem jó semmilyen cipő rám mert el áll a bokámtól.2016. dec. 17. 01:45
1/9 anonim válasza:
Szerintem oda lehetetlen hizni. Marmint a tulsulyos embereknek is nyilvan azert vastag a bokajuk, de ha megnezed az a legvekonyabb pont a labukon.
2/9 anonim válasza:
Továbbra sincs helyivhízás és fogyás. Ha vastagabb zokni nem oldja meg, válassz más fazont cipőből.
3/9 anonim válasza:
nem tudsz bokára hízni. akkor híznál rá, ha felszednél vagy 50 kilót és dagadt disznó lennél mindenhol máshol is. inkább örülj neki, hogy vékony a bokád és válassz másfajta cipőt.
4/9 anonim válasza:
Erositeni lehet bokara, talan vastagodna is egy kicsit. Balettos alapgyakorlatokkal.
6/9 anonim válasza:
Bárcsak nekem lenne ilyen problémám.. Nekem meg már már nincs is átmenet a vádlim és a bokám közt, pedig elég vékony vagyok.
8/9 anonim válasza:
Meg kell kötni a cipőt, különben kilépsz belőle.
9/9 anonim válasza:
A balettes alapgyakorlatok pont nem fognak segíteni. Nem fog semmilyen tömeget rápakolni senki bokájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!