Mit tegyek, hogy ne hizzak tovabb?
Delelott 10-re jarok dolgozni este fel 7-ig. A reggelem ugy indul hogy felkelek gyorsan elkeszulok es indulhatok is a munkaba reggelizni alltalaban nem szoktam. Delben, fel 1 korul ebedelek a munkahelyemen levest, es masodikat mivel az etkezest biztositjak. Ezert nem szoktam magammal vinni kajat munkaba. Este 7 kor mikor hazaerek viszont farkas ehes szoktam lenni, de probalom nem tulzasba vinni ezert nem eszem sokat max egy szendvicset vagy itthoni ebedet amit foztem. 156.cm magas vagyok es 54.kg. Tudom nem hangzik drasztikusan de elozo evben 48.kg voltam es hat erzem magamon ezt a par kg felesleget amitol nem erzem valami tul jol magam. Es igazabol nem eszem sokat ezert nem is ertem mitol johetett fel ez a par kg. Ha valaki adna tanacsokat vagy tippeket azt megkoszonnem es szivesen fogadnam!
21/L
Ha valaki éppen csak annyit eszik, amivel egy ilyen napot kibír, azt is rossz időpontban, akkor a szervezete minden gramm tápanyagot elraktároz, az életben maradás érdekében. Mert ha nem raktározna, akkor nem híznál, hanem fogynál, és nem lenne erőd felkelni sem.
Az nem biztos, hogy vissza fogsz fogyni, de ha nem szeretnél tovább hízni, akkor kezdj el normálisan enni. Kelj csak fel egy órával korábban, hogy legyen időd reggelizni, a munkahelyeden pedig legalább egyszer egyél valamit az ebéd után, ne úgy ess haza este 7-kor, hogy majd megpusztulsz éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!