Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább, hogy ne hízzak?

Hogyan tovább, hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés
Én hülye, 10 napja elkezdtem az Atkinst (tudom....). Igazából 3-4 kg-ot akarok fogyni,de tök komolyan mondom, h sportolni nincs időm. (Fél 6-kor kelek, dolgozom, itthon pici gyerek,házimunka, 10 után ágy)Hogyan jöjjek ki ebből, h ne hízzak,még azt sem, amit eddig leadtam? Főleg a szénhidrátokra gondolok. Amúgy azelőtt sem tömtem magam, reggel zabpehely, és ennyi, utána csak zöldség+fehérje. Napi 150 g CH-tól már hízok.
2011. ápr. 13. 20:37
 1/3 TOMAtm ***** válasza:
0%
fogamzásgátló pl?
2011. ápr. 13. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
:S hát...talán próbáld úgy, hogy azt a 150 g szénhidrátot 5 felé veszed és reggelre 30, tízóraira 20, ebédre 50, uzsira 20 és vacsira 30 g CH-t eszel meg, zöldséggel, fehérjével, minimális zsiradékkal, kizárólag teljes kiőrlésű gabonából, vagy hüvelyesekből, no cukor, és sok-sok folyadék. és ha lehet, egy kicsi mozgást valahogy iktass be. ezzel elvileg optimális tápanyagellátást biztosítasz, ezért talán nem indulsz (nagyon) hízásnak... Atkins bácsit börtönbe kellett volna zárni.
2011. ápr. 13. 21:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. ápr. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!