Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszoktam a cigiről, azóta...

Leszoktam a cigiről, azóta híztam pár kilót, és állandóan szexelnék. Mit tegyek hogy ne hízzak tovább?

Figyelt kérdés
1,5hónapja letettem a cigit végleg egyik nap még szivtam másnap már nem.Persze ehez már nagyon kell utálni a cigit,és jóadag akaraterő kellett.A dohányos ember büdös most érzem igazán(!) féltem a betegségektől ezért dobtam el de ha elhízok az szintén betegségeket okoz,nem de?Pár napig agressziv voltam,de azóta is állandóan éhes(amit eddig cigire költöttem az most annyival több kajára megy el).Már 6 kilót híztam.Eszem zöldségeket,gyülölcsöket naponta a vitamin miatt,és tornázok heti 3x 1órát semmit se ér,nem fogyok inkább mintha híznák.Körmeim még mindig sárgák(nem ürült ki a nikotin a szervezetemből még azóta?)Mindenhol azt írják hogy ilyenkor a nagy étvágy pár nap múlva elmullik.Akkor nálam miért nem?S azóta állandóan szexelnék(amire nincs lehetőségem.tetszik 1 valaki-másnéven szexuálisan vonz- de nem merek kezdeményezni nő léttemre és fiatalabb is töllem pár évvel)A 30 as nők a szexualitás csúcspontján vannak állitólag.Vagy most értem ebbe a periódusba,vagy a cigi miatt van.Hogyan küzdjem le az éhséget?Aki volt hasonló szituba segíthetne.Köszi "egy friss 30-as nő"
2011. jan. 13. 12:24
 1/4 anonim válasza:
Ha leszokni volt akaraterőd, akkor rendesen étkezni miért nem? Napi 3× étkezés fix időben és ne egyél túl sokat. E mellett mozogj normálisan. Reggeli, vacsora után kis torna, mozgás, ebéd után pedig séta. Nagyjából ennyi a megoldás.
2011. jan. 13. 12:44
 2/4 csipkerózsika ***** válasza:

Ennek az akaraterőhöz nincs köze, ezek függőségek, a cigi, a kaja. Csak senki nem vallja be.

Egyébként mindkettővel elég sokan próbálják "helyettesíteni" a szexet, vagyis a kielégületlenségből fakadó feszültséget enyhítik vele, a legtöbben tudatában sincsenek.

A legjobb példa erre, hogy a duci csajok közül rengeteg lefogy szinte magától, ha párkapcsolata lesz.

Hogy mit lehetne tenni, azt nem tudom, partner kéne, vagy más megfelelően alkalmas technika, eszköz a feszültség csökkentésére. Olyasmi, ami javára válik az embernek pl. sport, valami élvezetes hobbi.

2011. jan. 13. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

"A legjobb példa erre, hogy a duci csajok közül rengeteg lefogy szinte magától, ha párkapcsolata lesz. " xD xD xD

Akkor kivétel lennék, hogy pont szakítások után fogytam le mindig?

Kérdező: (Nem magamból indulok ki, hanem általánosságban) 1 nőnek sokkal könnyebb kapcsolatot kialakítani, akár szexről van szó, de ha nem, akkor is. Használd ki:-P

2011. jan. 13. 23:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nemhiszek az étvágycsökkentő csodaszerekben!De ha valaki találkozott jól bevált készitménnyel szivesen venném.Több mint 10évig cigiztem többször próbálkoztam tapaszokkal,rágóval,kezeléssel leszokni de rájöttem ezekkel a "csodaszerekkel" nem lehet,azóta nemhiszek bennük..Letettem és kész aztmondtam :nem vagyok gyenge.Ugyanez a helyzet az evéssel állandóan ennék(mint rég hogy kivántam a cigit)szinte jollakottságot sem érzek bármeddig ennék...de húzok egy határt persze.Sportolok: tornázok.Igazábol dohányos időkből hiányzik az hogy jóalakú voltam s nemvolt ekkora étvágyam.Az evés és a szex utáni vágy nálam pótcselekvés-mert már no cigi.Próbálok küzdeni mind a 2 ellen de nagyon nehéz csak az érthet meg igazán aki hasonló helyzetbe van...
2011. jan. 14. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!