Leszoktam a cigiről, azóta híztam pár kilót, és állandóan szexelnék. Mit tegyek hogy ne hízzak tovább?
Ennek az akaraterőhöz nincs köze, ezek függőségek, a cigi, a kaja. Csak senki nem vallja be.
Egyébként mindkettővel elég sokan próbálják "helyettesíteni" a szexet, vagyis a kielégületlenségből fakadó feszültséget enyhítik vele, a legtöbben tudatában sincsenek.
A legjobb példa erre, hogy a duci csajok közül rengeteg lefogy szinte magától, ha párkapcsolata lesz.
Hogy mit lehetne tenni, azt nem tudom, partner kéne, vagy más megfelelően alkalmas technika, eszköz a feszültség csökkentésére. Olyasmi, ami javára válik az embernek pl. sport, valami élvezetes hobbi.
"A legjobb példa erre, hogy a duci csajok közül rengeteg lefogy szinte magától, ha párkapcsolata lesz. " xD xD xD
Akkor kivétel lennék, hogy pont szakítások után fogytam le mindig?
Kérdező: (Nem magamból indulok ki, hanem általánosságban) 1 nőnek sokkal könnyebb kapcsolatot kialakítani, akár szexről van szó, de ha nem, akkor is. Használd ki:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!