Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszoktam a cigiről. Félek,...

Leszoktam a cigiről. Félek, hogy meghízok mert állandóan éhes vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valami olyasmire lennék kiváncsi, hogy mit egyek, hogy ne hízzak el és hogy egészséges legyek. Egy napi menü-t (reggel délben este) ha leírnátok nekem nagyon megköszönném! :)
2010. jan. 5. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Szia! Az éhség ebben az esetben pótcselekvés, ami régebben a dohányzásban mutatkozott meg. Valószínüleg valamilyen elfolytott érzelem, stressz, stb. a kiváltója. Érdemes lenne elmenned egy kineziológushoz, vagy ilyen témájú könyvet elolvasnod.
2010. jan. 5. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Először is gratuálok, nagyon nagyon! Csodálatos hogy sikerült. Ha tudnád hány embernek nem. Szóval hogy probálj meg egészségesen enni, és sportolni, egészen addig amíg elnem múlik ez a " frissen leszokot, mélly hiányérzete a szervezetednek" Ez is nehéz lezs, de viszont benned a tudat, hogy nagyon nagyon nagyon tiszteletre méltó amit tettél, és tezsel.
2010. jan. 5. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
én azt hallottam,hogy mivel a cigi alapból kaloriát éget,ezért az elhagyásával elkerülhetetlen a hízás.próbálj sztem akkor (töbett) sportolni.vagy hát kalóriaszegény étrend,nem tudom pl hallottál e már a lassan felszívódó szénhidrátokról,ilyen pl a paradicsom is.ennek az a alényege,h lassabban szívodik fel a tápanyag,de hosszútávra elegendő energiát ad.ezért érdemes ilyeneket fogyasztani reggelire.soha ne fehérkenyeret,mert az hízlal,és kívánni fogod tőle a cukrot is!(kenyér amugy gyorsan felszívodó CH,ezeket kerüld sztem).Nálam beválik az a fogyásnál,hogy reggel gyümölccsel indítok,utána szénhidrát,és gyümölcs 1-ig.délután pedig vmilyen fehérje és zöldség.(semmi ch és gyümölcs!)gratulálok egyébként én is!:)
2010. jan. 5. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, mikor leszoktam. Az első hónapban mindig rágtam valamit cigi helyett, híztam is 3 kg-ot. De utána, mikor már nem kívántam a cigit, vissza tudtam fogyni. Pár hetet kell csak kibírnod valahogy. Igaza van annak, aki azt írta, hogy sportolj, az levezeti a feles energiát, addig se gondolsz arra, hogy egyél, vagy rágyújts. Nem kell ezért az étrendeden drasztikusan változtatni, elég ha találsz vmit, ami pótcselekvés lehet a cigi helyett. Pl. rágcsálj vmit, de ne édességet, ahogy én, hanem gyümölcsöt, vagy zöldséget, vagy próbáld ki a rágózást helyette. Ha kiürült a szervezetedből a nikotin, akkor már úgyse akarsz enni helyette. Addig meg kitartás! Már azzal, hogy leszoktál, jó úton jársz az egészséges élet felé!
2010. jan. 7. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:

én hasonló helyzetben jégcsapretket vágtam kb. ciginyi vastag hasábokra, és amikor nagyon rágyújthatnék és/vagy ehetnék voltam, megfogtam 1-2-10...mindegy.. ilyen kis hasábkát az ujjaim közé (mint a cigit) és azt rágcsáltam el. Így megvolt a rágcsa is, a mozdulat is, mégsem ettem hízlalót, és nem is gyújtottam rá.

Egyébként gratulálok, ügyes vagy, szurkolok, hogy ne szokj vissza!

2010. jan. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!